OPC Forte

Hooggedoseerd. Voor een goede conditie van de bloedvaten

OPC Forte bevat 100 mg druivenpitextract per capsule en is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten1.
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 44,45
Adviesprijs

€44,45

OPC Forte is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten 1. Het is hoog gedoseerd, bevat 100 mg druivenpitextract per capsule. Het helpt bij het beschermen tegen ouderdomsverschijnselen en het behouden van gezonde cellen en weefsels 1. Daarnaast is het gunstig voor de doorbloeding van de benen, en soepele en elastische aderen 1. Ook ondersteunt het een herstellend vermogen van de huid, bij een zongevoelige huid1.

1Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
Ingrediënten

Eén capsule bevat:

Vitis viniferaextract (druivenpit)
(min. 95% OPC) 100 mg  

Ingrediënten:
Vulstof (microkristallijne cellulose), Vitis viniferaextract, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439580362

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Tijdens zwangerschap en borstvoeding maximaal 1 capsule per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.