vezels-en-enzymen

Vezels en Enzymen

  • Al 40 jaar jouw specialist
  • Van Nederlandse bodem
  • Bij elke levensfase en leefstijl
  • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Spijsverteringsenzymen bewerken het voedsel dat we consumeren tot voedingsstoffen die het lichaam kan gebruiken. Het lichaam maakt deze enzymen zelf aan. Vezels en enzymen kunnen een goede spijsvertering ondersteunen en zijn van groot belang voor het behoud van een goede gezondheid. In het assortiment vezels en enzymen van Orthica zijn twee voedingssupplementen opgenomen. Het gaat om Enzym Complex en Orthifiber met psyllium- en appelvezels.

Ondersteuning van de spijsvertering

Vezels zijn van belang voor het behoud van een goede gezondheid. Zo ondersteunen ze de spijsvertering en geven ze een verzadigd gevoel na het eten. Psylliumzaad en artisjok-extract dragen bijvoorbeeld bij aan het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte en ondersteunen de natuurlijke stoelgang. Appelvezels zorgen mede voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. Enzymen komen van nature in het menselijk spijsverteringssysteem voor, waar ze eiwitten, vetten en koolhydraten opsplitsen in kleine stukjes die opgenomen kunnen worden in de darm. Ook voor jouw supplementen met vezels en enzymen ben je bij Orthica aan het juiste adres.

Vezels en enzymen bij Orthica

Ook onze supplementen met vezels en enzymen bevatten  zoveel mogelijk zuivere grondstoffen en bestanddelen. Wil je weten welk supplement het beste in jouw specifieke situatie of levensfase past? Maak een afspraak of ga langs bij een van onze verkooppunten. Daar zijn Orthica-adviseurs aanwezig die jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Waar kan ik de supplementen met vezels en enzymen van Orthica kopen?