Magnesium Bisglycinaat-120

Goed verdraagzame vorm van magnesium

Magnesiumsupplement zonder aanvullende vitaminen en mineralen. Magnesium Bisglycinaat-120 bestaat uit aminozuurchelaat (ChelaMax®), een goed verdraagzame vorm van magnesium. ChelaMax® is een volledig aminozuur-gecheleerde, stabiele magnesiumverbinding van hoge kwaliteit.

Goed verdraagzame vorm van magnesium
Aminozuurchelaat (ChelaMax®)
Verpakking
60 capsules en 120 capsules
Adviesprijs:
Speciale prijs € 15,26
Normale prijs € 17,95
Adviesprijs

€17,95 (60 vegacapsules)

€ 32,35 (120 vegacapsules)

Magnesium ondersteunt door vermindering van vermoeidheid

Naast een multi, een voedingssupplement met zowel vitaminen als mineralen, kan een magnesiumsupplement als aanvulling op de voeding worden gebruikt. Je kunt een verhoogde behoefte hebben voor alleen het mineraal magnesium, zonder aanvullende vitaminen en mineralen, als aanvulling op de voeding. Magnesium helpt bij geestelijke spanning, ondersteunt door vermindering van vermoeidheid, helpt bij futloosheid en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Er bestaan verschillende soorten magnesium.  

Magnesium Bisglycinaat-120, goed verdraagzame vorm van magnesium

Soms kan je lichaam combinatieformules met magnesium niet goed verdragen, bijvoorbeeld bij gebruik van bepaalde medicatie. Je lichaam neemt magnesiumbisglycinaat via een andere weg op. Dus als magnesiumcitraat niet bij je past, kun je ook nog kiezen voor het goed verdraagzame magnesiumbisglycinaat. Magnesiumbisglycinaat is, net als magnesiumcitraat, een magnesiumsupplement zonder aanvullende vitaminen en mineralen. Magnesiumbisglycinaat is een aminozuurchelaat, wat een goed verdraagzame vorm van magnesium is.

Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (bisglycinaat) (ChelaMax®*) 240 mg
*ChelaMax® is een geregistreerd handelsmerk van Innophos.

Ingrediënten:
magnesiumbisglycinaat, hydroxypropylmethylcellulose, antioxidant (ascorbylpalmitaat).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439553267 (60 capsules), 8714439553212 (120 capsules)

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...