Magnesiumcitraat-200

Hoge dosering, goed verdraagbare magnesium

Hoge dosering van 200 mg magnesiumcitraat per dagdosering. Magnesium ondersteunt de spieren, botten en het energieniveau. Goed opneembare tabletten door organisch gebonden vorm. Magnesiumcitraat is een goed verdraagbare vorm zonder aanvullende vitaminen, mineralen en kruiden.
Goed opneembare magnesium
Bevat alleen organisch gebonden magnesium
Ondersteunt het energieniveau
Goed voor de spieren & botten

Kies jouw Magnesiumcitraat-tabletten

Verpakking
60 tabletten en 120 tabletten
Adviesprijs:
Speciale prijs € 12,96
Normale prijs € 15,25
Adviesprijs

€15,25 (60 tabletten)
€27,55 (120 tabletten)

Hoge dosering magnesiumcitraat, goed verdraagbaar

Ben jij op zoek naar een supplement waar alleen magnesium inzit? Magnesiumcitraat is een goed verdraagbare vorm zonder aanvullende vitaminen, mineralen en kruiden. Soms kan je lichaam combinatieformules met magnesium niet goed verdragen. Of de vertering is niet optimaal door bijvoorbeeld gebruik van bepaalde medicatie. Je kunt dan kiezen voor magnesiumcitraat, omdat deze organisch gebonden vorm van magnesium niet voor opname door het lichaam hoeft te worden omgezet, en dat maakt magnesiumcitraat goed opneembaar.

Daarnaast is magnesiumcitraat ook geschikt als je alleen behoefte hebt aan het mineraal magnesium of als je meerdere supplementen met elkaar combineert. Magnesiumcitraat-200 tabletten bevatten een voor deze vorm relatief hoge dosering magnesium.

Waarbij ondersteunt dit magnesiumcitraat-supplement?

Magnesium is een veelzijdig mineraal, dat je lichaam op vele vlakken ondersteunt. Zo helpen magnesiumtabletten je bij het vrijmaken van energie uit voeding en heeft magnesium een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast speelt magnesium een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Magnesium speelt ook een rol in het behoud van sterke en soepele spieren. Bovendien is magnesium van belang voor de samenstelling van de botten. Tot slot helpt magnesium bij het celdelingsproces en draagt magnesium bij aan geestelijke veerkracht en aan een heldere geest.

Onze Magnesiumcitraat 200 mg-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Magnesiumcitraat-tabletten met een hoge dosering van 200 mg magnesiumcitraat per dagdosering.

KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-citraat) 200 mg

Ingrediënten:
magnesiumcitraat, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxide).

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code 8714439552666 (60 tabletten) / 8714439552611 (120 tabletten)
De aanbevolen dosering is 1-2 tabletten Magnesiumcitraat 200 mg per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur het magnesiumsupplement innemen tijdens of na een maaltijd. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Magnesiumcitraat 200 mg-tabletten kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s Magnesiumcitraat-200 tabletten (dosering 200 mg magnesium per tablet) te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...