D-25

Ondersteunt het immuunsysteem

Vitamine D3 in kleine gemakkelijk in te slikken tabletjes. Bevat per tabletje 25mcg vitamine D3 ter ondersteuning van het immuunsysteem en voor sterke botten.

Goed voor het skelet
Ondersteunt de afweer van het lichaam
Goed voor de spieren
Verpakking
120 tabletten
Adviesprijs:
€ 17,65
Adviesprijs:

€17,65

12+

Ondersteunt het immuunsysteem

Zoek je aanvulling voor vitamine D? Vitamine D is een vitamine die in de huid wordt aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vitamine D komt ook in vette vis zoals zalm, paling en makreel voor. Toch kan het zijn dat je niet voldoende vitamine D uit voeding binnenkrijgt. D-25 is dan een goede optie als aanvulling op je voeding. Soms kan het zijn dat je verhoogde behoefte aan vitamine D hebt. Bijvoorbeeld omdat je ouder wordt of een zeer donkere huid hebt of bijna nooit buitenkomt. Dan kan een aanvulling op je voeding in de vorm van een voedingssupplement een goede optie zijn. Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand.

Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand door de afweer van het lichaam te ondersteunen. Vitamine D helpt bij het celdelingsproces en draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Vitamine D speelt ook een rol in de calciumhuishouding en draagt bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding. Daarbij is vitamine D goed voor het skelet en verhoogt vitamine D de opname van kalk in de botten. Vitamine D is ook van belang voor het behoud van een sterk gebit en voor het behoud van soepele spieren.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg

Ingrediënten:
Vulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat)V

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439517818

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...