Weerstand Kuur

Krachtige 5-daagse kuur met kruiden- en plantenextracten

Makkelijk te slikken handige 5-daagse kuur in kleine capsules. Bevat Andrographis (Kalmegh) en Siberische ginseng.

Handige 5-daagse kuur
Kleine capsule, Makkelijk te slikken
Verpakking
30 capsules
Adviesprijs:
€ 20,55
Adviesprijs

€20,55

3+

Krachtige 5-daagse kuur met kruiden- en plantenextracten

De inhoud van dit voedingssupplement met kruiden- en plantenextracten is bedoeld voor 5 dagen, maar kan (in een aangepaste dagelijkse dosering) ook voor een langere periode worden gebruikt. Vanwege de aanwezige plantenextracten mag dit preparaat niet worden gebruikt rondom de zwangerschap en tijdens de borstvoeding. Het planten- en kruidenpreparaat is door het gebruik van kleine capsules makkelijk te slikken.

Neem over een periode van 5 dagen drie maal daags 2 capsules, het liefst vlak voor of vlak na de maaltijd. Voor kinderen van 4 tot 12 geldt een lagere aanbevolen dagelijkse dosering. Zij nemen gedurende 5 dagen 3 maal daags 1 capsule in. Wil je het preparaat voor een langere periode gebruiken, dan is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag. De aanbevolen maximale doseringen niet overschrijden. Bevat gelatine, maar is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur, geur en smaakstoffen.

Productspecificaties
Ingrediënten

Eén capsule bevat:

Kruiden - planten(bestanddelen)
Andrographis paniculataextract (andrographis) (4:1)
(5% andrographolide) 170 mg
Eleutherococcus senticosusextract
(Siberische ginseng) (10:1) (0,8% eleutherosiden) 60 mg

Ingrediënten:
Andrographis paniculataextract, vulstof (microkristallijne cellulose), gelatine, Eleutherococcus senticosusextract.

Bevat geenGist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd3+
EAN-code8714439510130
Als kuur is de aanbevolen dosering 3 maal daags 2 capsules gedurende 5 dagen, tenzij anders wordt geadviseerd. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is de aanbevolen dosering 3 maal daags 1 capsule. Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...