Vegan D3 Oliedruppels

Plantaardige vitamine D uit algen, 25 mcg per 5 druppels

Ben je veganist en op zoek naar een volledig plantaardige vitamine D3? In bepaalde omstandigheden kan het goed zijn om extra vitamine D in te nemen, ook met een veganistisch of plantaardig voedingspatroon kan in sommige situaties extra vitamine D worden gebruikt als aanvulling op de voeding. Vegan D3 oliedruppels bevatten 25 mcg (1000 ie) vitamine D3 (Vitamine D3V® uit algen) per 5 handig te doseren oliedruppels. Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, maar ook de botten en de spierwerking. Daarnaast ondersteunt vitamine D bij het celdelingsproces en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.
Plantaardige vitamine D uit algen
Bevat 25 mcg (1000 ie) vegan vitamine D3 (Vitamine D3V®)
Vitamine D3 zorgt mede voor een goede weerstand
In handige oliedruppels

Kies jouw Vegan D3 Oliedruppels

Verpakking
15 ml
Adviesprijs:
€ 21,95
Adviesprijs

€21,95

12+

Handige 100% plantaardige vitamine D3-druppels voor veganisten

Wanneer kun jij wat extra vitamine D gebruiken?

Vitamine D staat ook wel bekend als de zon-vitamine. Het wordt namelijk vooral onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Vette vis (paling, zalm en makreel), eieren, sommige champignons, margarine, halvarine, bakboter en roomboter bevatten vitamine D. De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht is echter niet altijd voldoende. Ook voeding levert slechts een beperkte bijdrage aan de vitamine D die je dagelijks binnenkrijgt. daarnaast worden deze producten niet allemaal gegeten door vegetariërs of veganisten. In die gevallen kan een aanvulling op de voeding van vitamine D gewenst zijn.

Omdat én zonlicht waaraan je jezelf blootstelt én voeding soms niet voldoende voorzien in vitamine D, kunnen sommige mensen in bepaalde omstandigheden wel wat extra vitamine D gebruiken, ter aanvulling op een gezonde voeding en leefstijl. Vitamine D komt de natuurlijke afweer van het lichaam ten goede. Tip: maak zeker zo nu en dan een goede wandeling of beoefen met regelmaat een sport die je leuk vindt, liefst buiten. Als je buiten beweegt krijgt je lichaam namelijk ook nog eens de mogelijkheid vitamine D aan te maken onder invloed van UV-stralen.

Vegan D3 van Orthica ondersteunt jou als veganist

In bepaalde omstandigheden kan het zinvol zijn om extra vitamine D in te nemen, zo ook als je volledig plantaardig eet. Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, maar ook de botten en de spierwerking. Daarnaast ondersteunt vitamine D bij het celdelingsproces en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.

Ben je veganist en op zoek naar een volledig plantaardige vitamine D3? Onze Vegan D3 Oliedruppels bevatten 25 mcg (1000 ie) vitamine D3 (uit algen) per 5 handig te doseren oliedruppels. Oliedruppels zijn een geschikte toedieningsvorm voor vetoplosbare vitaminen zoals vitamine D.

Deze vorm van vitamine D3 is 100% plantaardig

Er zijn twee vormen van vitamine D: vitamine D2 (ergocalciferol) en vitamine D3 (cholecalciferol). Vitamine D3 kan door het lichaam efficiënter en makkelijker geactiveerd worden dan vitamine D2. Vitamine D2 is een plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3 is een vitamine die meestal (diervriendelijk) uit schapenwolvet gehaald wordt: dit is echter niet het geval bij Orthica’s D3 Oliedruppels.

Aangezien veganisten ervoor kiezen helemaal geen producten te consumeren van dierlijke afkomst, zijn de meeste vitamine D3-supplementen niet geschikt voor veganisten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook plantaardige bronnen van vitamine D3 die kunnen worden gebruikt in een supplement, zodat ook veganisten deze vorm kunnen gebruiken. Orthica Vegan D3 Oliedruppels bevatten alleen 100% plantaardig vitamine D3 uit algen (Vitamine D3V®).

Onze Vegan D3 Oliedruppels: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze geheel plantaardige D3 Oliedruppels met 25 mcg (1000 ie) vitamine D3 (Vitamine D3V® uit algen) per 5 handig te doseren oliedruppels.

KAG-nr. 431-0920-3778
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Vijf druppels bevatten:

vitamine D3 (cholecalciferol uit algen) (1000ie) (Vitamine D3V®) 25 mcg

Ingrediënten:
triglyceriden, cholecalciferol, antioxidant (D-alfa-tocoferol).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439518211
De aanbevolen dosering is 5 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Vegan D3 Oliedruppels kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s 100% plantaardige Vegan D3 Oliedruppels te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...