Waarom probiotica van Orthica?

Orthica heeft meer dan 30 jaar ervaring met probiotica. Gebruikers kiezen niet alleen voor Orthica vanwege deze ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit, maar ook omdat binnen het uitgebreide assortiment voor iedereen een passend probioticum te vinden is.

De keuze voor een probioticum is een persoonlijke; binnen het assortiment vind je verschillende probiotica met zorgvuldig geselecteerde bacteriemixen. De probiotica bevatten 3, 4, 6, 8, of 9 verschillende bacteriestammen. Kies wat in jouw persoonlijke situatie het beste probiotica-supplement is.

Waarom onderscheiden de probiotica-supplementen van Orthica zich?

Orthica biedt een uitgebreide keuze in probiotica, waarin bijvoorbeeld speciaal voor de allerkleinsten een probioticum met Ecologic Panda is gecreëerd. Dat is een zorgvuldig geselecteerde bacteriemix met drie bacteriestammen die speciaal zijn samengesteld voor zuigelingen.

Probiotica met Pro-Motor

Orthica heeft als enige producent bij sommige probiotica Pro-Motor toegevoegd, voor een goede overleving van de bacteriën in de darm. Pro-Motor zorgt ervoor dat de bacteriën meer zuur gaan produceren. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen het zure milieu in de maag. Door het toevoegen van Pro-Motor is het inweken van het poeder niet meer nodig en kan het voedingssupplement direct na het oplossen ingenomen worden. Je herkent probiotica met Pro-Motor aan het logo op de productverpakking.

Aan welke kwaliteitsnorm voldoen probiotica van Orthica?

Levensvatbare bacteriën worden uitgedrukt in kve’s (Kolonie Vormende Eenheden) welke je terug kunt vinden op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Deze bacteriën hebben een goede overleving in het spijsverteringskanaal. Een probioticum dient voldoende kve’s te bevatten. Met uitzondering van de lager gedoseerde Orthiflor Basic, bevatten alle probiotica van Orthica minimaal 1 miljard kve’s.

Zijn Orthica probiotica gebruiksvriendelijk?

Om een maximaal gebruiksgemak te garanderen worden onze probiotica aangeboden als capsules, sachets, poeder of kauwtablet. Zo kun je het voedingssupplement kiezen dat bij jou past én ook voor jou het prettigst is in gebruik.

Welke probiotica supplementen heeft Orthica?

In het assortiment van Orthica vind je de volgende probiotica supplementen:

Mogelijk ben je ook hierin geïnteresseerd:

Welk probiotica-supplement voor moeder, baby en kind t/m 12 jaar?

Waarom is Pro-Motor toegevoegd aan sommige probioticasupplementen?

Hoe moet je Probiotica innemen en gebruiken?

Waarom foliumzuur slikken als je zwanger wilt worden?