Hoe kies ik een supplement?

Een supplement kies je op basis van je leeftijd, levensfase en leefstijl. Want die zijn van invloed op je lichamelijke behoefte aan voedingstoffen. Daarom kun je via het drop down menu Producten of via de Homepage zelf een Leefstijl, Levensfase of een Categorie voedingssupplementen kiezen die bij je past. Doe je er de Multi Test, dan vind je direct een multi die bij je past.

Ben je gevoelig voor allergenen of zoek je producten die vrij zijn van gluten, soja en lactose? Alle producten van Orthica zijn in elk geval vrij van synthetische vul-, kleur- en smaakstoffen. Naast elk supplement staan herkenbare iconen die allergenen of hulpstoffen aangeven. Je kunt ook zien of het supplement geschikt is voor vegetariërs, veganisten en tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Je kunt ook zelf je specifieke voorkeuren aanvinken. Je vindt deze optie met leeftijden en speciale wensen aan de linkerkant van elk productoverzicht. Gebruik je deze optie, dan tonen we alleen voedingssupplementen die aan jouw criteria voldoen. Gebruik je medicijnen? Vraag advies aan een gezondheidsprofessional over welke supplementen voor jou geschikt zijn.


KAG-nr: 431-0820-3281