Stress Support

Supplement met foliumzuur: ondersteunt bij stress-situaties

Ervaar jij soms een stress-situatie en kun je als aanvulling op je gezonde voeding en leefstijl wel een steuntje in de rug gebruiken? Stress Support is een supplement met actief foliumzuur. Foliumzuur draagt bij aan de weerstand tegen stress in spannende tijden (zoals voor een presentatie, examen of als je gaat vliegen) en ondersteunt het concentratievermogen, het geheugen en je leerprestaties. Bevat ook Lactium® en L-theanine.
Foliumzuur ondersteunt bij stress-situaties
Foliumzuur, minder stressgevoelig in spannende tijden
Actief foliumzuur (B11) als calcium-L-methylfolaat
Bevat Metafolin®, Lactium® en L-theanine

Kies jouw Stress Support-tabletten

Verpakking
30 tabletten
Adviesprijs:
€ 29,95
Adviesprijs

€29,95

Ondersteun jezelf in stress-situaties en spannende tijden met foliumzuur

Bijdragen aan de weerstand tegen stress door een slimme aanvulling op je voeding1

Foliumzuur wordt ook wel folaat of vitamine B11 genoemd. Foliumzuur kan ter aanvulling op de voeding ondersteunen in stress-situaties. Foliumzuur draagt bij aan de weerstand tegen stress, maakt minder stressgevoelig en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Bij geestelijke inspanning kan foliumzuur in ons Stress Support-supplement ondersteunen voor geestelijke energie, en is het goed voor de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen. Tot slot draagt foliumzuur bij aan het normaal psychologisch functioneren.

1Foliumzuur (B11)

Met Metafolin® en Lactium®

De actieve vorm van foliumzuur (B11) ook wel bekend als calcium-L-methylfolaat. Bevat Metafolin® als gepatenteerde ingrediënt voor foliumzuur. Verder bevat Stress Support ook Lactium® en L-theanine. Lactium® is een melkeiwithydrolysaat en L-theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in (groene) thee.

Onze Stress Support-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Stress Support-tabletten.

KAG-nr: 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch
Ingrediënten

Eén Stress Support-tablet bevat:

Diversen 
Lactium®** (melkeiwithydrolysaat) 150 mg
L-theanine 50 mg
Vitaminen 
foliumzuur (calcium L-methylfolaat, Metafolin®***) 100 mcg

**Lactium® is een geregistreerde merknaam van Ingredia Nutrional

***Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Germany

Ingrediënten:
melkeiwithydrolysaat, vulstof (hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose, microkristallijne cellulose), L-theanine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), calcium L-methylfolaat.

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
EAN-code 8 714439 59333 1
De aanbevolen dosering is 1 Stress Support-tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Stress Support-tabletten kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s Stress Support-tabletten te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.