Filteren
Selectie verfijnen
Speciale wensen
 1. Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
 2. Veganistisch
 3. Vegetarisch
Adviesleeftijd

Sporten en bewegen

sporten en bewegen

Regelmatig bewegen en (intensief) sporten is belangrijk en goed voor lichaam en geest. Je voelt je er fit, gezond en lekker door. Bij het sporten verbruik je ook veel energie, vitaminen en mineralen. Een gezond en gevarieerd dieet past daarom bij een sportieve levensstijl. Ter aanvulling op de voeding zijn er voedingssupplementen waarmee je je lichaam een handje kunt helpen. Lees verder ...

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Multi Max
  Multi Max

  Hooggedoseerd vitaminen- en mineralenpreparaat. Goed voor de spieren en bij geestelijke inspanning.

 2. Magnesium-400
  Magnesium-400
  Magnesiumsupplement met 400 mg magnesium. Bevat ook selenium, calcium en zink. Combinatieformule ter ondersteuning van je botten2, spieren1, zenuwstelsel1 en je weerstand3. Goed opneembaar voor iedereen met een goede spijsvertering. Magnesium-400 kan met name een goede aanvulling zijn voor mensen die intensief sporten of vrouwen die zwanger zijn.
 3. C-1000
  C-1000

  Vitamine C-1000 bevat per tablet 1000 mg vitamine C en 25 mg citrusfruitextract met 60% bioflavonoïden en 5 mg rutine.

 4. Vegan Proteïnemix Vanille
  Vegan Proteïnemix Vanille
  Eiwitten gebruik je ter ondersteuning van de spierkracht. Eiwitsupplementen ondersteunen spiergroei, spiermassa en spierherstel (ook bij sport). Vegan Proteïnemix Vanille biedt een optimale aanvulling van eiwitten op de voeding. De plantaardige formule is gemaakt uit hoogwaardig erwt- en rijsteiwit en bevat alle essentiële aminozuren. Met BCAA’s leucine, isoleucine en valine in een verhouding van 2:1:1, en enzymenblend (DigeZyme®).
 5. Vegan Proteïnemix Chocolade
  Vegan Proteïnemix Chocolade
  Eiwitten gebruik je ter ondersteuning van de spierkracht. Eiwitsupplementen ondersteunen spiergroei, spiermassa en spierherstel (ook bij sport). Vegan Proteïnemix Chocolade biedt een optimale aanvulling van eiwitten op de voeding. De plantaardige formule is gemaakt uit hoogwaardig erwt- en rijsteiwit en bevat alle essentiële aminozuren. Met BCAA’s leucine, isoleucine en valine in een verhouding van 2:1:1, en enzymenblend (DigeZyme®).
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer producten voor jou
Veelgestelde vragen, handig bij elkaar!
No Questions
Alle veelgestelde vragen

Voeding voor de spieren

Wil je iets extra’s doen voor je spieren? Magnesium, calcium, vitamine D en kalium spelen een rol bij het behoud van soepele en sterke spieren. Bij sporters kan de behoefte aan deze voedingsstoffen hoger liggen dan gemiddeld1. Een complete (hooggedoseerde) multi die verschillende vitaminen en mineralen bevat, zoals Multi Max van Orthica, kan in het bijzonder voor sporters een goede aanvulling op de voeding zijn. De naam ‘multivitaminen’ zegt het echter al: een multi bevat in mindere mate mineralen. Dat komt door het volume dat mineralen innemen in een tablet. Vraag daarom aan een gezondheidsprofessional welke voedingssupplementen, als aanvulling op je voeding, passen bij jouw actieve leefstijl.

Je energieniveau

Om je energieniveau te ondersteunen, kan je jouw voeding hierop aanpassen. Verschillende B-vitaminen helpen om energie vrij te maken uit de voeding. Denk aan vitamine B1, B2, B3, B5, B6, biotine en vitamine B12. Ook andere vitaminen en mineralen helpen daarbij. Vitamine C, ijzer, jodium en mangaan ondersteunen je energieniveau.

1 NPN (2017). Sporters. Supplementinfo. http://www.supplementinfo.nl. Terug naar boven ...