Vitamine E

Vitamine E

  • Al 40 jaar jouw specialist
  • Van Nederlandse bodem
  • Bij elke levensfase en leefstijl
  • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Vitamine E of tocoferol is een in vet oplosbare vitamine. In ons dagelijks eten kom je vitamine E tegen in onder andere brood, graanproducten, zonnebloemolie, dieethalvarine en -margarine, groente, fruit, noten en zaden. Vitamine E is een antioxidant ter bescherming tegen vrije radicalen en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging. Daarmee draagt vitamine E bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Vitamine E bij Orthica

In het assortiment van Orthica vind je verschillende producten met vitamine E: E-200, E-400 en E-400+. Onze supplementen bevatten zoveel mogelijk zuivere grondstoffen en bestanddelen. Zo kunnen wij jouw lichaam een zo puur mogelijk product aanbieden dat bijdraagt aan een goede opname. Wil je weten welk supplement in een specifieke situatie of levensfase het beste bij jou past? Laat je adviseren door een van onze Orthica-adviseurs.

Vitamine E en multi’s

In de multivitaminen van Orthica zitten alle noodzakelijke vitaminen en mineralen als aanvulling op de voeding, ook de in vet oplosbare zoals vitamine E. Soms is er van deze vitaminen iets extra’s nodig, bijvoorbeeld bij verhoogde behoefte of wanneer de voeding onvoldoende voedingsstoffen bevat.