vezels-en-enzymen

Vitamine A

  • Al 40 jaar jouw specialist
  • Van Nederlandse bodem
  • Bij elke levensfase en leefstijl
  • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Vitamine A wordt ook wel retinol genoemd en is een in vet oplosbare vitamine. Vitamine A heeft een aantal belangrijke kenmerken. Zo draagt het bij tot de instandhouding van een normale huid en slijmvliezen, heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem en is het goed voor het gezichtsvermogen.  In de multi’s van Orthica zitten alle noodzakelijke vitaminen en mineralen, ook de in vet oplosbare. Soms is er van deze vitaminen iets extra’s nodig, bijvoorbeeld ter ondersteuning van de weerstand of om de huid gezond te houden.

Waar zit vitamine A in?

Vitamine A zit in dierlijke producten, zoals (orgaan)vlees waaronder lever en daarnaast in boter, eieren en vis. Verder maakt het lichaam ook zelf vitamine A aan uit bètacaroteen uit plantaardige producten, zoals worteltjes, bloemkool, bananen, mandarijnen en donkere bladgroente. Vitamine A zit naast de voeding ook in sommige multi’s en daarnaast zit het in Kabeljauwleverolie, een natuurlijke bron van Vitamine A, die mede zorgt voor de weerstand.

Vitamine A bij Orthica

Orthica staat bekend om zijn producten die naast een gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Wij ontwikkelen op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die iets extra’s kan gebruiken. In welke fase van het leven en gezondheidssituatie iemand zich ook bevindt. Ook voor supplementen met vitamine A ben je bij Orthica op de juiste plek.