Speciaal voor mannen

Mannen

Mannen verschillen op menig vlak van vrouwen, zo ook in hun voedingsbehoeften. Net zoals de vrouw specifieke voedingsstoffen nodig heeft tijdens verschillende levensfases, zo heeft de man ook voeding nodig ter ondersteuning van specifieke gezondheidsonderdelen. Denk aan de weerstand, de conditie en ondersteuning bij het ouder worden.

Ter ondersteuning van specifieke situaties

Ter ondersteuning van je energieniveau kan vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en B12 een goede aanvulling zijn op de voeding van mannen. In ons assortiment vind je dan ook een multi speciaal voor mannen (Multi 4 Men) met deze B-vitaminen. Ter ondersteuning van de weerstand kan extra vitamine D worden gebruikt. Vitamine B1 is een voedingsstof die goed is voor het hart, en voor het behoud van een goede conditie van de bloedvaten kan extra vitamine C worden gebruikt.

En veel meer

Natuurlijk zijn meer voedingssupplementen geschikt ter aanvulling op de voeding van mannen, denk aan EPA en DHA uit visolie wat goed is voor de bloeddruk. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 1x per week een portie vis. Bij voorkeur vette vis. Magnesium speelt een rol bij het behouden van sterke spieren en calcium ondersteunt de botten. Wist je dat mannen ook iets extra’s kunnen doen bij een kinderwens? Selenium draagt bij aan de beweeglijkheid van de zaadcellen en zink is goed voor de vruchtbaarheid van de man. Vraag een gezondheidsprofessional om persoonlijk advies voor jouw situatie.