Slaap Support

Ondersteunt de nachtrust1*. Met valeriaan en citroenmelisse

Wil je een supplement dat helpt om lekker te slapen? Slaap Support is een voedingssupplement met valeriaan ter ondersteuning van de nachtrust*. Slaap Support bevat ook het ontspannende* kruid citroenmelisse. Bevat ook vitamine B5, B6 en B12 die bijdragen tot normale psychologische prestaties. Verkrijgbaar als vegacapsules.

1. Valeriaan

* Gezondheidsclaims valeriaan en citroenmelisse in afwachting van Europese toelating.

Bevat valeriaan ter ondersteuning van de nachtrust*
Met citroenmelisse dat helpt te ontspannen*
Vitamine B5, B6 en B12 dragen bij tot normale psychologische prestaties
Met vitamine B6 en B12 in actieve vorm

Kies jouw Slaap Support-capsules

Verpakking
60 vegacapsules
Adviesprijs:
€ 23,80
Adviesprijs

€23,80

Slaap Support-supplement: ondersteunt de nachtrust1

Een extraatje met een gunstige invloed op de slaapfunctie1 en dat helpt ontspannen2*

Om je fit te voelen heb je niet alleen gezonde voeding en beweging nodig, maar ook voldoende slaap. Zo kan je lichaam goed uitrusten van je inspanningen overdag. Bekende slaap-tips die je kunnen helpen zijn onder meer een vast slaapritme aanhouden en elke ochtend rond dezelfde tijd opstaan. Net als gezond en gevarieerd eten en daarbij regelmatig sporten en bewegen.

Denk je een extraatje te kunnen gebruiken, dan kan een voedingssupplement met valeriaan en citroenmelisse als aanvulling op de voeding een optie zijn. Valeriaan ondersteunt de nachtrust helpt om lekker te slapen*. Citroenmelisse is een natuurlijke rustgever en helpt om te ontspannen.* Slaap Support bevat Valeriana officinalis-extract (Valeriaan) gestandaardiseerd op valereenzuren en Melissa officinalis folia-extract gestandaardiseerd op rozemarijnzuur.

Slimme basisaanvulling op je voeding, met actieve B-vitaminen

Dit slaap-supplement bevat vitamine B5, B6 en B12: deze ondersteunen je psychologische functies. Zo helpt vitamine B5 (panthotheenzuur) bij geestelijke inspanning en draagt B5 bij aan normale mentale prestaties. Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) is goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. Vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine) draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, is goed voor het concentratievermogen en gunstig voor een goede geestelijke balans.

Onze Slaap Support: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen Vraag voor meer informatie aan een adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten.1 Valeriaan

2 Citroenmelisse

* Gezondheidsclaims valeriaan en citroenmelisse in afwachting van Europese toelatingKAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Twee Slaap Support-vegacapsules bevatten:

pantotheenzuur (calcium-d-pantothenaat) (vit. B5) 5 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 1,5 mg
vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine) 10 mcg
 
Kruiden - planten(bestanddelen)
Valeriana officinalisextract (valeriaan) (0,8 % valereenzuren) 400 mg
Melissa officinalisextract (citroenmelisse) (5% rozemarijnzuur) 160 mg
 
Diversen
Melatonine 0.29 mg
 

Ingrediënten:

Valeriana officinalisextract, vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethylcellulose (capsule), Melissa officinalisextract, vitaminen, melatonine.

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code 8714439593461
De aanbevolen dagdosering voor ons Slaap Support-supplement is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antidepressiva en slaapmiddelen.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Slaap Support kopen, of meer advies?

Heb je interesse in Orthica’s Slaap Support-supplement, speciaal samengesteld voor mensen die een beetje hulp denken te kunnen gebruiken bij de ondersteuning van de nachtrust? Wil je dit supplement bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...