Slaap Support

Bevat valeriaan ter ondersteuning van de nachtrust

Voedingssupplement met valeriaan ter ondersteuning van een gezonde slaap. Bevat ook vitamine B5, B6 en B12 die bijdragen tot normale psychologische prestaties.

Bevat valeriaan ter ondersteuning van de nachtrust
B-vitaminen dragen bij tot normale psychologische prestaties1
Verpakking
60 tabletten
Adviesprijs:
€ 23,80
Adviesprijs

€23,80

18+

Om je fit te voelen heb je niet alleen gezonde voeding en beweging nodig, maar ook een gezonde slaap. Want dan kan je lichaam goed uitrusten van je inspanningen overdag. Je wordt dan uitgerust wakker en hebt weer energie voor een nieuwe dag. Een vast slaapritme en elke ochtend rond de dezelfde tijd opstaan, helpen je hierbij. Net als gezond en gevarieerd eten en daarbij regelmatig sporten en bewegen. Denk je een extraatje te kunnen gebruiken, dan kan een voedingssupplement met valeriaan als aanvulling op de voeding een optie zijn. Omdat valeriaan de nachtrust ondersteunt.

De B-vitaminen in dit voedingssupplement ondersteunen je psychologische functies. Zo helpt vitamine B 5 (panthotheenzuur) bij geestelijke inspanning en draagt B5 bij aan normale mentale prestaties. Vitamine B6 is goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. Vitamine B12 draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, is goed voor het concentratievermogen en gunstig voor een goede geestelijke balans.

  1. Vitamine B5, B6, B12
Productspecificaties
Speciale wensenVeganistisch, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Twee tabletten bevatten:

Vitaminen 
vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 10 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg
vitamine B12 (cyanocobalamine) 100 mcg
 
Kruiden - planten(bestanddelen)
Valeriana officinalisextract (valeriaan) (0,3 % valereenzuren) 600 mg
Griffonia simplicifoliaextract (griffonia) 450 mg
 
Diversen
Melatonine 0.29 mg

Ingrediënten:
vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), Valeriana officinalisextract, Griffonia simplicifoliaextract, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), vitaminen, glansmiddel (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), melatonine.

Bevat geenGist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd18+
EAN-code8714439515364

De aanbevolen dagdosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antidepressiva en slaapmiddelen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...