Prostaat Support

Met zaagpalmbes-extract ter ondersteuning van de prostaat

Voedingssupplement voor mannen. Bevat selenium, zink en zaagpalmbes-extract. Prostaat Support is goed te combineren met Multi 4 Men of Soft Multi 65+.

Goed voor de kwaliteit van het sperma1
Draagt bij aan een normale vruchtbaarheid2
Bevat zaagpalmbes-extract
Met selenium en zink
Verpakking
60 mini softgels
Adviesprijs:
€ 35,75
Adviesprijs

€35,75

Met zaagpalmbes-extract ter ondersteuning van de prostaat

Dat mannen ouder worden is ook te merken aan hun prostaat. Want die blijft vanaf de puberteit doorgroeien. De prostaat is een klier die onderdeel is van het mannelijk voortplantingssysteem. De klier heeft de grootte van een kastanje en maakt prostaatvocht aan voor het vervoeren van zaadcellen. De prostaat ligt om de plasbuis heen, vlak onder de blaasuitgang. Prostaat Support bevat per 2 mini softgels 600 mcg koper, 50 mcg, selenium en 10 mg zink. Daarnaast bevat dit preparaat pompoenzaadolie en zaagpalmbes. Prostaat Support is goed te combineren met Multi 4 Men of Soft Multi 65+.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Het mineraal zink in Prostaat Support draagt bij aan een normale vruchtbaarheid2 van de man en is goed voor de kwaliteit van sperma1. Daarbij draagt zink bij aan een normale celdeling. Het mineraal selenium draagt bij aan de productie en aan de bewegelijkheid van zaadcellen. Als dagdosering wordt 2 mini softgels aangeraden. De onderhoudsdosis (gebruik voor langere tijd) is 1 mini softgel per dag. Neem de mini softgels bij voorkeur in tijdens of vlak na een maaltijd. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

  1. Selenium
  2. Zink
Productspecificaties
Ingrediënten

Twee mini softgels bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
koper (-gluconaat) 600 mcg
selenium (L-selenomethionine) 50 mcg
zink (-gluconaat) 10 mg
   
Kruiden - planten(bestanddelen)
Cucurbita pepo-olie (pompoenzaad) 350 mg
Serenoa repensextract (zaagpalmbes) (85% vrije vetzuren) 340 mg
 
Diversen
lycopeen 6 mg

Ingrediënten:
Cucurbita pepo-olie, Serenoa repensextract, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), lycopeenconcentraat, stabilisator (bijenwas), mineralen, zonnebloemolie, emulgator (sojalecithine), kleurstof (ijzeroxide).  

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439513766

De aanbevolen dosering is 2 mini softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 mini softgel per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...