Multi Prena Fem

Complete multivitamine rondom de zwangerschap, met DHA uit visolie

Vervangt Prena Fem

Zwangerschap vraagt veel van je lichaamsreserves. Zoek je een aanvulling op je gezonde voeding? Multi Prena Fem is een complete multivitamine voor vrouwen met een zwangerschapswens, vrouwen die zwanger zijn én vrouwen die borstvoeding geven. Naast alle belangrijke vitaminen, waaronder vitamine D en foliumzuur, en mineralen, bevat Multi Prena Fem 400 mg van het omega 3-vetzuur DHA.
Ondersteunt bij kinderwens, zwangerschap en borstvoeding
Goed voor het energieniveau van de moeder1
Ter ondersteuning van de ontwikkeling van het kind2
Met foliumzuur3, vitamine D en visolie (DHA)

Kies jouw Multi Prena Fem-softgels

Verpakking
60 en 120 softgels
Adviesprijs:
€ 30,35
Adviesprijs

€30,35 (60 softgels)
€55,30 (120 softgels)

12+

Ondersteunt moeder en kind rondom de zwangerschap

Complete multivitamine, met DHA uit visolie

Zwanger zijn: dat vraagt natuurlijk veel van je lichaamsreserves. Een gezonde en gevarieerde voeding is dan van belang. Voor jou als moeder, maar ook voor de ontwikkeling van je kind. Begin daarom al vóór de zwangerschap met je lichaam in optimale (voedings)conditie te brengen. Zoek je een aanvulling op je gezonde voeding? Dan kan ons voedingssupplement Multi Prena Fem een goede optie zijn. Deze complete multivitamine ondersteunt moeder en kind tijdens en rondom de zwangerschap.

Foliumzuur, voor vrouwen die zwanger willen worden.

Naast alle belangrijke vitaminen, waaronder 25 mcg vitamine D en 800 mcg foliumzuur, en mineralen, bevat Multi Prena Fem 400 mg van het omega 3-vetzuur DHA. Foliumzuur is bijvoorbeeld goed voor vrouwen die zwanger willen worden en draagt bij tot de normale groei van de foetus tijdens de zwangerschap. Daarbij kunnen je immuunsysteem (vitamine D) en je energiestofwisseling1 vast wel wat ondersteuning gebruiken.

Waarbij ondersteunt dit multivitamine-supplement?

Multi Prena Fem bevat - zoals gezegd - foliumzuur en vitamine D. Bijzonder is ook de aanwezigheid van DHA (uit visolie) ter ondersteuning van de hersenfunctie van het ongeboren kind2. De dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen2. Vitamine D is van belang voor de samenstelling van botten en is gunstig voor hun afweersysteem.

Jouw weerstand wordt ondersteund door de nutriënten B6, B11, B12, C, D, koper, selenium en zink. IJzer, jodium, mangaan en de vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C dragen bij aan het activeren van je natuurlijke energie.

Onze Multi Prena Fem: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor Multi Prena Fem, een complete multivitamine rondom zwangerschap. Let op: dit supplement kan in elk geval niet gecombineerd worden met Foliumzuur-800.

1. B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en ijzer, jodium, koper, mangaan

2. De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Dit gunstige effect van DHA wordt verkregen bij een minimale inname van 200mg per dag, naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3 van 250 mg DHA en EPA.

3. Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, GermanyKAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
Ingrediënten

Twee softgels Multi Prena Fem bevatten:

Vitaminen
natuurlijke bèta-caroteen (Blakeslea trispora) 8 mg
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg
natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit 70% D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol) 90 mg
vitamine C (ascorbinezuur) 120 mg
vitamine B1 (thiaminemononitraat) 2,8 mg
vitamine B2 (natriumriboflavine-5-fosfaat) 3,2 mg
niacinamide (vitamine B3) 18 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vit. B5) 12 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 5 mg
foliumzuur (calcium L-methylfolaat, Metafolin®**) 800 mcg
vitamine B12 (methylcobalamine) 10 mcg
biotine 150 mcg
cholinebitartraat 25 mg
inositol 25 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur) 5 mg
   
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-oxide, -citraat) 56 mg
koper (-gluconaat) 1000 mcg
chroom (-picolinaat) 25 mcg
jodium (kaliumjodide) 150 mcg
ijzer (-fumaraat) 15 mg
mangaan (-gluconaat) 1 mg
molybdeen (natriummolybdaat) 25 mcg
selenium (L-selenomethionine) 50 mcg
zink (-gluconaat) 15 mg
   
Diversen
visolie (met omega 3-vetzuren) 952 mg
- EPA (eicosapentaeenzuur)(10% relatief vetzuurpercentage) 84 mg
- DHA (docosahexaeenzuur)(50% relatief vetzuurpercentage) 400 mg

** Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Germany

Ingrediënten
visolie, rundergelatine, mineralen, vitaminen, zonnebloemolie, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix, stabilisator (bijenwas), zonnebloemlecithine, cholinebitartraat, inositol, PABA.

Bevat geen

Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439502562 (60 softgels)
8714439502517 (120 softgels)
De aanbevolen dosering voor onze multivitamine Multi Prena Fem is tijdens zwangerschap en borstvoeding 2 softgels per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

De aanbevolen dosering ter voorbereiding op de zwangerschap is 1 softgel per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Prena Fem kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Prena Fem, onze complete multivitamine rondom ‘zwanger zijn’, te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...