Ons verhaal

Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding. In aanvulling hierop bieden wij producten, die vanuit wetenschappelijke visie zijn ontwikkeld.
Orthica biedt al 40 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor iedere levensfase en leefstijl
.
 

Bekijk assortiment

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl

In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties als stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Het is verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling, want die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale voedingssupplementen voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.

 

Supplementen voor elke fase in het leven

Orthica beoogt al 40 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Hiervoor delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen we onderzoek en ontwikkelen we producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Hoe wij ons onderscheiden met onze producten

Wanneer je kiest voor onze supplementen mag je verwachten dat je producten consumeert met optimale doseringen, van hoge kwaliteit en passend voor jou specifieke levensfase en levensstijl. Wanneer wij spreken over optimale doseringen houdt dat in dat sommige producten een hoge en andere een lage dosering van een nutriënt bevatten. Meer is namelijk niet altijd beter in jouw specifieke situatie. Wanneer je voor Orthica kiest, kies je voor:

  • 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van voedingssupplementen vanuit wetenschappelijke visie, van Nederlandse bodem
  • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
  • Ontwikkeld voor iedere levensstijl en levensfase
  • Vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • Zuivere ingrediënten: GMO-vrij (niet genetisch gemanipuleerd), niet doorstraald
  • HACCP-gecertificeerd voor het gehele bedrijfsproces

Vraag om advies aan een gezondheidsprofessional of de adviseur in de drogist

Wil jij weten welk voedingssupplement op dit moment in jouw leven het beste bij jou past? Vraag dan altijd advies. Dat kan bij onze verkooppunten.

 

Bekijk verkooppunten