Orthiflor Kauw

Probiotica in smakelijke kauwtabletten, met 6 verschillende bacteriestammen

Probiotica in handig kauwtablet, met 6 verschillende bacteriestammen en toegevoegde vitamine D3. De tablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak . Gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong.

Met 6 verschillende bacteriestammen
Vitamine D3 ondersteunt de weerstand
In smakelijke kauwtabletten, geen water nodig
Gezoet met natuurlijke zoetstof
Verpakking
60 kauwtabletten
Adviesprijs:
€ 30,25
Adviesprijs

€30,25

3+

Probiotica in smakelijke kauwtabletten, met 6 verschillende bacteriestammen

Zoek je een gemakkelijk probioticum voor dagelijks gebruik, voor onderweg of voor op reis? Orthiflor Kauw is een smakelijk kauwtablet dat bedoeld is voor het hele gezin. De handige kauwtablet bevat levensvatbare bacteriën uit 6 bacteriestammen. Dit soort bacteriën krijgen we al sinds mensenheugenis via de voeding binnen. Je vindt ze in grote getale in producten als yoghurt, soja, zuurkool en bier. De kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met de natuurlijke zoetstof xylitol. Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar, ook voor vegetariërs. Ter ondersteuning van de weerstand bevat Orthiflor Kauw vitamine D3.

Orthiflor Kauw is gemakkelijk in gebruik, want er is geen water nodig voor inname. De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, met een maximale dosering van 2 kauwtabletten per dag (voor een korte periode. Overschrijd de maximale dosering niet. Orthiflor Kauw neem je het liefst op een lege maag, bijvoorbeeld voor het ontbijt of ’s avonds vlak voor het slapen gaan. Orthiflor Kauw is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch
Ingrediënten

Eén kauwtablet bevat:

Bacteriepreparaat met    
in ongeveer gelijke verhoudingen: 4,0 x 109 kve*  
- Bifidobacterium animalis    
- Bifidobacterium bifidum    
- Lactobacillus acidophilus¹    
- Lactobacillus acidophilus²    
- Lactobacillus paracasei    
- Lactobacillus salivarius    
     
vitamine D3 (cholecalciferol) (200ie) 5 mcg  
     
*kve = kolonievormende eenheden (levensvatbare bacteriën)    
¹,² van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Ingrediënten:
zoetstof (xylitol), bacteriecultuur, antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), zwarte bessenaroma, vitamine.

Bevat geen Synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd 3+
EAN-code 8714439570165

De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur innemen op een lege maag. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Bevat zoetstof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...