Orthiflor Fem

Probiotica voor de vrouw

Orthiflor Fem bevat probiotica voor de vrouw met 4 bacteriestammen. Kan tijdens de zwangerschap worden gebruikt. Ook geschikt voor vegetariërs.

Bedoeld voor vrouwen
Kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap
Met 4 verschillende bacteriestammen
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 35,75
Adviesprijs

€35,75

12+

Probiotica voor de vrouw

Zoek je probiotica voor vrouwen? Orthiflor Fem is bedoeld voor vrouwen en kan ook tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt. Dit product bevat levensvatbare bacteriën van vier bacteriestammen. In gefermenteerde producten als soja, zuurkool en kaas vind je deze bacteriën ook. Orthiflor Fem is geschikt voor vegetariërs en vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Orthica heeft al meer dan 30 jaar wetenschappelijke ervaring met probiotica en werkt met heel veel professionals in de gezondheidszorg samen. De dagelijks aanbevolen dosering van Orthiflor Fem is 1 tot 2 capsules per dag. Deze capsules neem je in zijn geheel in. Je hoeft de capsules niet eerst open te maken om het poeder in te weken. Neem de capsules in op een lege maag, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Productspecificaties
Speciale wensenBij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

bacteriepreparaat 5 x 109 kvein ongeveer gelijke verhoudingen:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten:
maltodextrine, maïszetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, vulstof (microkristallijne cellulose), bacteriecultuur, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Bevat geenGluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd12+
EAN-code8714439573562

De aanbevolen dosering is 1-2 capsules per dag. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. 

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...