Orthiflor Fem

Probiotica-supplement voor de vrouw

Orthiflor Fem bevat probiotica voor de vrouw met 4 bacteriestammen. Kan tijdens de zwangerschap én borstvoeding worden gebruikt. Ook geschikt voor vegetariërs.
Bedoeld voor vrouwen
Kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap
Ook geschikt tijdens borstvoeding
Met 4 verschillende bacteriestammen

Kies jouw Orthiflor Fem-capsules

Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 35,75
Adviesprijs

€35,75

Probiotica voor de vrouwen

Te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding

Zoek je een probioticum speciaal voor vrouwen? Orthiflor Fem is bedoeld voor vrouwen en kan ook tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt. Dit product bevat levensvatbare bacteriën van vier bacteriestammen. In gefermenteerde producten als soja, zuurkool en kaas vind je deze bacteriën ook.

Geschikt voor vegetariërs

Orthiflor Fem is vrij van synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit probioticum is ook geschikt voor vegetariërs.

Aanbevolen dagdosering

De dagelijks aanbevolen dosering van Orthiflor Fem is 1 tot 2 capsules per dag. Deze capsules neem je in zijn geheel in. Je hoeft de capsules niet eerst open te maken om het poeder in te weken. Neem de capsules in op een lege maag, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Orthica: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor onze Orthiflor Fem, het probiotica-supplement speciaal voor vrouwen.

KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

bacteriepreparaat 5 x 109kve*in ongeveer gelijke verhoudingen:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten:
maltodextrine, maïszetmeel, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), vulstof (microkristallijne cellulose), bacteriecultuur (bevat soja), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Bevat geen Synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
EAN-code 8714439573562
De aanbevolen dosering voor Orthiflor Fem is 1-2 capsules per dag. Dit probioticum op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Orthiflor Fem kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthiflor Fem, ons probiotica-supplement bedoeld voor vrouwen, te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...