Welkom bij het Orthica Kennis Café

 

Sparren zonder grenzen

Blue arrow

 

Wat is het Orthica Kennis Café?

De gezondheidszorg staat nooit stil en als professional weet je dat bijblijven essentieel is. Met enthousiasme presenteren we het Orthica Kennis Café: een vernieuwde contactmogelijkheid ontworpen voor zorgprofessionals als jij die continue op zoek zijn naar verrijkende kennis en ervaring.

Het Orthica Kennis Café is moment om te kunnen sparren zonder grenzen. In een compacte, digitale sessie van 20 minuten kun je diepgaand overleggen met onze experts en direct toepasbare inzichten verkrijgen. Allemaal vanuit het comfort van je eigen praktijk.

In het Kennis Café kun je terecht met het ontleden van casussen, het vergroten van productkennis en ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling bij specifieke onderwerpen. Ontvang op maat gemaakte oplossingen die je ondersteunen om je cliënten zo goed mogelijk te helpen.

Reserveer jouw tijdstip

Kies verder op deze pagina voor de productspecialist uit jouw regio, kies het tijdslot dat jou uitkomt en geef alvast wat achtergrondinformatie over jouw vraag. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Noord Nederland - Bianca Lanenga

Mijn naam is Bianca Lanenga. Na ruim tien jaar als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeute heb ik mij gespecialiseerd in darmgezondheid. Een gebied van waaruit ik aan de transformatie van levens heb kunnen bijdragen. Tijdens mijn professionele reis is er een diepe passie aangewakkerd om vanuit mijn ervaring ook andere professionals te ondersteunen in het begeleiden en optimaliseren van patiëntenzorg.

Met de filosofie 'Zorg goed voor jezelf, elke dag weer, om Kerngezond & Fit te zijn', wil ik u ondersteunen en inspireren tijdens onze interacties en bij het versterken van uw praktijk.

 

Reserveer jouw tijdstip

Midden Nederland: Monique Postma

Hallo, Ik ben Monique, orthomoleculair kPNI therapeut. Mijn hart ligt bij het verbinden van voeding, levensstijl en welzijn. Als moeder en professional weet ik hoe cruciaal holistische gezondheidsbenaderingen zijn.

Mijn rol als productspecialist bij Orthica omvat het vertalen van wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen. Ik heb zelf uitgebreide praktijkervaring binnen fertiliteit, zwangerschap en kindergezondheid en heb daarnaast in mijn werkjaren als productspecialist de nodige ervaring opgedaan in verschillende aandoeningsgebieden. Ik nodig je van harte uit om samen met mij de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied te verkennen, hierover te sparren, je hierin te adviseren en zo daarmee samen werken aan optimale cliëntzorg.

 

Reserveer jouw tijdstip

 

Zuid Nederland: Marit Kolsters

Ik ben Marit Kolsters, Orthomoleculair epigenetisch therapeut en product specialist bij Orthica. Woonachtig in Eindhoven met mijn gezin en actief in het leven, combineer ik mijn passie voor muziek en sport met een diepgaande interesse in gezondheid.

Mijn professionele reis begon met een persoonlijke uitdaging: een intolerantie die mijn interesse in orthomoleculaire therapie aanwakkerde. Deze ervaring leidde tot de oprichting van mijn eigen praktijk in Eindhoven, waar ik uiteenlopende klachten succesvol heb behandeld, met een speciale focus op zwangerschap en baby's.

Mijn nieuwsgierigheid naar gezondheid strekt zich uit tot het experimentele; van het kweken van een 'scoby' voor kombucha tot het zetten van thee met bladeren uit mijn eigen tuin.

Ik kijk ernaar uit mijn kennis en ervaringen met je te delen en samen nieuwe inzichten in de gezondheidszorg te verkennen.

 

Reserveer jouw tijdstip