Orthi Mucos

Voedingssupplement op basis van wei-eiwitten

Voedingssupplement op basis van wei-eiwitten. Bevat colostrum, lactoferrine en L-glutamine en de mineralen calcium en magnesium. Calcium ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering.

Eiwitmix op basis van wei-eiwit
Met colostrum, lactoferrine en L-glutamine
Voor 10 dagen (vier maatschepjes) of dagelijks (twee maatschepjes) gebruik
Verpakking
200 gram
Adviesprijs:
€ 29,85
Adviesprijs

€29,85

Wei-eiwit voor kort- en langdurig gebruik

Zoek je een voedingssupplement met wei-eiwit en lactoferrine? Orthi Mucos is een eiwitmix die je voor 10 dagen of voor elke dag kunt gebruiken, in aangepaste dosering. Sommige eiwitten maakt je lichaam zelf aan, andere haal je uit een gezonde en gevarieerde voeding. Eiwitten vind je onder meer in vlees, vis, melk, graanproducten, peulvruchten en paddenstoelen. Orthi Mucos bevat naast eiwitten op basis van wei-eiwitconcentraat ook choline, L-glutamine, colostrum (biest) en de mineralen magnesium en calcium. Het poeder is neutraal van smaak. Geschikt voor vegetariërs.

Met calcium, ondersteunt de spijsvertering

Calcium ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering. Daarnaast helpt magnesium bij het opbouwen van lichaamseiwit en draagt het bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Het aanwezige choline ondersteunt de reinigende werking door de lever.

Hoe gebruik je dit product?

De aanbevolen hoeveelheid is 20 gram per dag (4 maatschepjes) gedurende 10 dagen. De aanbevolen dosering voor dagelijks gebruik is 10 gram per dag (twee maatschepjes). Bij voorkeur met een proteïne shaker mengen met (amandel-, soja-)melk of vruchtensap, of mengen door yoghurt. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit product kan tegelijkertijd met Orthiflor Plus of Orthiflor Original worden gebruikt. Niet gebruiken rondom zwangerschap en borstvoeding.

Onze Orthi Mucos: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor ons Orthi Mucos supplement.

Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch
Ingrediënten

Vier maatschepjes (20 gram) bevatten:

Weipoeder  17 g
-  met:   
cholinebitartraat 340 mg
   
Mineralen (elementaire hoeveelheid)  
calcium (uit zeewier)                                 228 mg
magnesium (-oxide) 156 mg
Diversen  
l-glutamine 1000 mg
l-taurine  200 mg
colostrum  300 mg
lactoferrine 48 mg

Ingrediënten:
wei, L-glutamine, mineralen, cholinebitartraat, colostrum, L-taurine, lactoferrine (uit koemelk).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
EAN-code 8714439573821

De aanbevolen dosering is 20 gram per dag (vier maatschepjes) gedurende 10 dagen. Bij voorkeur met een proteïne shaker mengen met (amandel-, soja-) melk of vruchtensap. De aanbevolen dosering voor dagelijks gebruik is 10 gram per dag (twee maatschepjes). De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Orthi Mucos kopen, of meer advies?

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.

Wij adviseren ook...