Orthi Mucos

10-daagse kuur met colostrum, lactoferrine en L-glutamine

Kuurproduct op basis van wei-eiwitten. Bevat colostrum, lactoferrine en L-glutamine en de mineralen calcium en magnesium. Kuur product voor 10 dagen.

Eiwitmix op basis van wei-eiwit
Met colostrum, lactoferrine en L-glutamine
10-daagse kuur
Verpakking
200 gram
Adviesprijs:
€ 29,85
Adviesprijs

€29,85

10-daagse kuur met colostrum, lactoferrine en L-glutamine

Zoek je een voedingssupplement met wei-eiwit zoals lactoferrine? Orthi Mucos is een eiwitmix die je als een 10-daagse kuur kunt gebruiken1. Sommige eiwitten maakt je lichaam zelf aan, andere haal je uit een gezonde en gevarieerde voeding. Eiwitten vind je onder meer in vlees, vis, melk, graanproducten, peulvruchten en paddenstoelen. Orthi Mucos bevat naast eiwitten op basis van wei-eiwitconcentraat ook choline, L-glutamine, colostrum (biest) en de mineralen magnesium en calcium. Het poeder is neutraal van smaak en vrij van gluten en soja-eiwit. Geschikt voor vegetariërs.

Het aanwezige choline ondersteunt de reinigende werking door de lever. Calcium ondersteunt de spijsvertering en magnesium helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. De aanbevolen hoeveelheid als kuur is 20 gram per dag (4 maatschepjes) gedurende 10 dagen. Als onderhoud is de aanbevolen dosering 10 gram per dag (twee maatschepjes). Bij voorkeur mengen door yoghurt. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit kuurproduct kan tegelijkertijd met Orthiflor Plus [link], Orthiflor Protect [link]of Orthiflor Original [link] worden gebruikt. Orthi Mucos wordt afgeraden bij zwangerschap of borstvoeding.

  1. Niet geschikt rondom zwangerschap en tijdens borstvoeding
Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch
Ingrediënten

Vier maatschepjes (20 gram) bevatten:

weipoeder  17 g
-  met:   
cholinebitartraat 340 mg
   
Mineralen (elementaire hoeveelheid)  
calcium (uit zeewier)                                 228 mg
magnesium (-oxide) 156 mg
l-glutamine 1000 mg
l-taurine  200 mg
colostrum  300 mg
lactoferrine 48 mg

Ingrediënten:
wei, l-glutamine, mineralen, cholinebitartraat, colostrum, l-taurine, lactoferrine (uit koemelk).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
EAN-code 8714439573821

Als kuur is de aanbevolen hoeveelheid 20 gram per dag (4 maatschepjes) gedurende 10 dagen. Bij voorkeur mengen door 250 ml yoghurt, kwark of sojayoghurt. Als onderhoud is de aanbevolen dosering 10 gram per dag (twee maatschepjes). De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Extra gebruikstips

Orthi Mucos is gevoelig voor klontvorming, omdat we geen antiklontermiddelen in dit product gebruiken. Een eiwitshaker is een uitstekende manier om klonteren te voorkomen. Doe het poeder samen met een vloeibare substantie zoals melk, amandelmelk, sojamelk, vruchtensap (met vezeltjes) of zelfs water in de eiwitshaker (figuur 1) om een smakelijk drankje zonder klontjes te maken.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...