Filteren
Selectie verfijnen
Speciale wensen
 1. Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
 2. Veganistisch
 3. Vegetarisch
Adviesleeftijd

Ontspannen en welzijn

We willen het allemaal: ontspannen leven. Een wandeling langs het strand, een stuk fietsen, een warm bad of de sauna; iedereen kiest zijn eigen manier om bij te komen van drukte en spanning. Een beetje spanning is gezond, zoals voor een wedstrijd, een optreden, een presentatie of een examen. Spanning zorgt er dan voor dat je goed geconcentreerd bent en beter presteert. Een goede afwisseling tussen spanning en ontspanning geeft je energie en zorgt voor een uitgerust gevoel.

Lees verder ...

Posts were not found
Naar de blogpagina
Onze productfavorieten
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Soft Multi
  Soft Multi
  Soft Multi is een complete multivitamine. Geschikt bij geestelijke inspanning en vermoeidheid. Verkrijgbaar in makkelijk in te slikken softgels. Soft Multi bevat van de vitamines uit het B-complex (behalve van biotine) meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid (ADH).
 2. Magnesium Plus
  Magnesium Plus
  Magnesium Plus bevat magnesiumglycerofosfaat en het Ayurvedische kruid Ahwagandha (plantenextract). Magnesium activeert de natuurlijke energie in je lichaam, en ondersteunt zo bij moeheid en vermoeidheid. Ashwagandha draagt bij aan geestelijke ontspanning2. Door de uitschuifbare capsules is het product ook als poeder te gebruiken.

  2Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating
 3. Stress B-complex
  Stress B-complex
  Stress B-complex is een supplement met alle B-vitaminen, waaronder B5, B12, foliumzuur en de actieve vorm van vitamine B6. De B-vitaminen zijn variabel gedoseerd. Bevat als extra ook 75 mg vitamine C.
 4. Slaap Support
  Slaap Support
  Wil je een supplement dat helpt om lekker te slapen? Slaap Support is een voedingssupplement met valeriaan ter ondersteuning van de nachtrust*. Slaap Support bevat ook het ontspannende* kruid citroenmelisse. Bevat ook vitamine B5, B6 en B12 die bijdragen tot normale psychologische prestaties. Verkrijgbaar als vegacapsules.

  1. Valeriaan

  * Gezondheidsclaims valeriaan en citroenmelisse in afwachting van Europese toelating.

 5. C-500 PureWay
  C-500 PureWay

  Vitamine C is een antioxidant, ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer producten voor jou
Veelgestelde vragen, handig bij elkaar!
No Questions
Alle veelgestelde vragen

Stress situaties

Iedereen heeft in het leven te maken met stressvolle periodes. Denk aan een verhuizing, ontslag, overlijden van een naaste of een scheiding. Als een stress-situatie niet te heftig is of niet te lang aanhoudt, dan kan het lichaam hier prima mee omgaan. Juist tijdens stressvolle periodes is het belangrijk om tijd te maken voor ontspanning. Zo gaat de ‘druk van de ketel’ en kan het lichaam tot rust komen.

Voeding in drukke tijden

In stress-situaties verbruikt het lichaam veel energie, maar ook extra vitaminen en mineralen. Vooral de voorraden vitamine B, C en magnesium worden aangesproken1, 2. Een gezondheidsprofessional kan jou adviseren welk voedingssupplement dan kan worden gebruikt ter aanvulling op je voeding. Je kunt al denken aan B12 en foliumzuur die bijdraagt aan een goede gemoedstoestand, en magnesium wat bijdraagt aan geestelijke veerkracht en vermindering van vermoeidheid. Ook zijn er kruiden die een bijdrage leveren aan de geestelijke balans, bijvoorbeeld Rhodiola. Een ander kruid dat bijdraagt aan geestelijke ontspanning is Ashwagandha.

1 Boyle, N. B., Lawton, C., & Dye, L. (2017). The effects of magnesium supplementation on subjective anxiety and stress—a systematic review. Nutrients, 9(5), 429.

2 Kennedy, D. O., Veasey, R., Watson, A., Dodd, F., Jones, E., Maggini, S., & Haskell, C. F. (2010). Effects of high-dose B vitamin complex with vitamin C and minerals on subjective mood and performance in healthy males. Psychopharmacology, 211(1), 55-68.

Terug naar boven ...