Omega 3 Vegan

Plantaardige omega-3 bron voor vegetariërs en veganisten (voorheen Vegetarian Omega-3)

Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega 3 vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 1x per week een portie vis. Bij voorkeur vette vis. Voor vegetariërs en veganisten is er Omega 3 Vegan met DHA uit zee-algen en stearidonzuur uit Echium. Stearidonzuur (SDA) is een omega-3-vetzuur dat zich door het lichaam gemakkelijk laat omzetten in EPA en DHA.

Omega 3 Vegan mag ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden en is een goede bron van DHA voor de groei van de hersenen en het netvlies van de ongeborene.

Verpakking
60 mini softgels
Adviesprijs:
€ 30,80
Adviesprijs

€30,80

12+

Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega 3 vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 1x per week een portie vis. Bij voorkeur vette vis. Voor vegetariërs en veganisten is er Omega 3 Vegan met DHA uit zee-algen en stearidonzuur uit Echium. Stearidonzuur (SDA) is een omega 3 vetzuur dat zich door het lichaam gemakkelijk laat omzetten in EPA en DHA.

Omega 3 Vegan mag ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden en is een goede bron van DHA voor de groei van de hersenen en het netvlies van de ongeborene.

Productspecificaties
Speciale wensenBij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Twee mini softgels bevatten:

Kruiden - planten(bestanddelen)    
Echium plantagineumolie (echium) (met omega-3-vetzuren)  500 mg
- ala (alfa-linoleenzuur) (30% relatief vetzuurpercentage) 136 mg
- sda (stearidonzuur) (13% relatief vetzuurpercentage) 58 mg
Schizochytriumolie (zee-alg, Life’s DHA TM)** (met omega-3-vetzuren) 500 mg
- dha (docosahexaeenzuur) (35% relatief vetzuurpercentage) 175 mg
Linum usitatissimumolie (lijnzaadolie) (met omega-3-vetzuren)             100 mg
- ala (alfa-linoleenzuur) (54% relatief vetzuurpercentage) 50 mg
   
Vitaminen    
natuurlijke tocoferolenmix 5 mg
(bestaande uit d-alfa-tocoferol, d-bèta-tocoferol, d-gamma-tocoferol, d-delta-tocoferol)  

Ingrediënten:
Schizochytriumolie, Echium plantagineumolie, geleermiddel (glycerine, carrageen), zetmeel, Linum usitatissimumolie, tocoferolenmix.

 

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor veganisten en vegetariers.

Adviesleeftijd12+
EAN-code8714439524267

De aanbevolen dosering is 2 mini softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 mini softgel per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...