Omega 3 Vegan

Plantaardige omega-3 bron voor vegetariërs en veganisten

Onze voedingspatroon bevat niet altijd voldoende omega 3-vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (DHA) aan, dat gelijk staat aan 1x per week een portie (bij voorkeur vette) vis. Voor vegetariërs en veganisten is er het supplement Omega 3 Vegan met DHA uit zee-algen en stearidonzuur (SDA) uit Echium. DHA en SDA zijn omega 3-vetzuren. Ben je zwanger? Omega 3 Vegan mag ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.
Ideaal voor vegetariërs en veganisten
Ook geschikt tijdens zwangerschap
Met DHA uit zee-algen en stearidonzuur uit Echium
Makkelijk te slikken softgels

Kies jouw Omega 3 Vegan-softgels

Verpakking
60 mini softgels
Adviesprijs:
€ 30,80
Adviesprijs

€30,80

12+

Omega 3-supplement op 100% plantaardige basis

Voor de aanvulling van omega 3-vetzuren (DHA), ter ondersteuning van de gezondheid.

Omega 3 Vegan-supplementen dienen ter ondersteuning van de gezondheid:

● DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen1

● DHA speelt een rol in het functioneren van de hersenen1

Mini softgel voor iedereen

De mini softgel is gemakkelijk in te nemen voor iedereen. Dus ook voor mensen die soms moeite hebben met slikken, zoals kinderen en ouderen. Omega 3 Vegan past ook in een voeding voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en speelt een rol in het functioneren van het netvlies.

Onze Omega 3 Vegan: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor ons volledig plantaardige Omega 3 Vegan-supplement, speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en veganisten die als aanvulling op de voeding wat ondersteuning kunnen gebruiken om aan hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid omega 3 vetzuren te komen.

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Twee Omega 3 Vegan-mini softgels bevatten:

Kruiden - planten(bestanddelen)    
Echium plantagineumolie (echium) (met omega-3-vetzuren)  538 mg
- ALA (alfa-linoleenzuur) (72% relatief vetzuurpercentage) 126 mg
- ADA (stearidonzuur) (13% relatief vetzuurpercentage) 56 mg
Schizochytriumolie (zee-alg, Life’s DHA TM)* (met omega 3-vetzuren) 440 mg
- DHA (docosahexaeenzuur) (40% relatief vetzuurpercentage) 176 mg
Linum usitatissimumolie (lijnzaadolie) (met omega 3-vetzuren)             100 mg
- ALA (alfa-linoleenzuur) (54% relatief vetzuurpercentage) 50 mg
   
Vitaminen    
natuurlijke tocoferolenmix 5 mg
(bestaande uit d-alfa-tocoferol, d-bèta-tocoferol, d-gamma-tocoferol, d-delta-tocoferol)
*Life’s DHATM is een geregistreerde merknaam van Martek Biosciences Corporation
 

Ingrediënten:
Echium plantagineumolie, Schizochytriumolie, geleermiddel (glycerine, carrageen), zetmeel, Linum usitatissimumolie, tocoferolenmix, zuurteregelaar (natriumbicarbonaat).

 

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439524267
De aanbevolen dosering voor onze Omega 3 Vegan is 2 mini softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 mini softgel per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Omega 3 Vegan kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s Omega 3 Vegan-supplement te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...