Omega 3-375

Jouw dagelijkse visoliesupplement als basisaanvulling

Omega 3-375 bevat 375 mg gezuiverd visolieconcentraat (EPA en DHA).
Basisaanvulling visolie (375 mg)
Hoge dosering visolie, met betere prijs
Mini softgel, dus prettig innemen

Kies jouw visolie-mini softgels

Verpakking
60 en 120 mini softgels
Adviesprijs:
€ 15,75
Adviesprijs

€ 15,75 (60 mini softgels)

€ 28,40 (120 mini softgels)

Basisaanvulling Omega 3 visolie

In sommige gevallen kan het zijn dat omega 3-vetzuren verminderd in de voeding aanwezig zijn, bijvoorbeeld als je geen vis eet. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, wat gelijk staat aan 1x per week een portie vis. Bij voorkeur vette vis. Omega 3-375 bevat 375 mg omega 3-vetzuren uit gezuiverd visolieconcentraat (EPA en DHA) met natuurlijke tocoferolenmix en is geschikt als dagelijkse basisaanvulling op de voeding. Visolie-supplementen van Orthica voldoen aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden.

Ondersteuning van de gezondheid

Omega 3-375 supplementen dienen ter ondersteuning van de gezondheid.

• DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen 1
• DHA speelt een rol in het functioneren van de hersenen 1
• DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk 2
• DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed 3
• DHA en EPA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart 4

Mini softgel voor iedereen

De mini softgel is gemakkelijk in te nemen voor iedereen. Dus ook voor mensen die soms moeite hebben met slikken, zoals kinderen en ouderen. Omega 3-375 past ook in een voeding voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap en in de eerste 6 maanden na de geboorte groeien de hersenen van de baby het hardst. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en speelt een rol in het functioneren van het netvlies.

Rispt niet op (geen vissmaak) door speciale capsule

De visoliecapsules van Omega 3-375 bestaan uit een speciale softgel met enterische coating. De mini softgel is geproduceerd volgens een nieuwe technologie genaamd EnteriC, waardoor deze pas opengaat in de dunne darm in plaats van in de maag. Daarmee wordt oprispen of opboeren van de visolie voorkomen. Op het etiket van onze visiolieproducten staat het Enteric logo, zodat u weet dat de anti-oprisp technologie van capsuleren is gebruikt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke (runder)gelatine.

De kwaliteit van een Orthica visolie-supplement

Orthica biedt verschillende vetzuurvarianten in hoge dosering, voor de vegetariër, voor kinderen en voor de moeilijke slikker. Kenmerkend aan een Orthica visolie-supplement:

  • Gebruik van wilde, niet bedreigde vis
  • Visolie is gezuiverd
  • Hoog gedoseerde visolie met natuurlijke triglyceriden
  • Rispt niet op (geen vissmaak) door speciale capsule (enterische coating)

Onze Omega 3-375 capsules: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Omega 3375 visolie-softgels.

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

2 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g EPA en DHA. De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA mag samen niet meer dan 5 g bedragen.

3 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 g EPA en DHA. De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA mag samen niet meer dan 5 g bedragen.

4 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.


KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
Ingrediënten

Twee mini softgels Omega 3-375 bevatten:

Diversen  
visolie 1250 mg
- omega-3-vetzuren (68% relatief vetzuurpercentage) 750 mg
- epa (eicosapentaeenzuur) (34% relatief vetzuurpercentage) 375 mg
- dha (docosahexaeenzuur) (24% relatief vetzuurpercentage)  250 mg
   
Vitaminen    
natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit - D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol) 5 mg

Ingrediënten:
Visolie
, enterische gelatine, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix.

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Bevat dierlijke bestanddelen
EAN-code 8714439523567 (60 mini softgels) / 8714439523512 (120 mini softgels)

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 2 mini softgels Omega 3-375 visolieconcentraat per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering is 3 mini softgels per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Omega 3-375 visolie-supplement kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s visolie-softgels met 375 mg omega 3-vetzuren uit gezuiverd visolieconcentraat (EPA en DHA) te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat je nodig hebt. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...