Magnesium Plus

Supplement met Ashwagandha voor geestelijke ontspanning2

Magnesium Plus bevat magnesiumglycerofosfaat en het Ayurvedische kruid Ahwagandha (plantenextract). Magnesium activeert de natuurlijke energie in je lichaam, en ondersteunt zo bij moeheid en vermoeidheid. Ashwagandha draagt bij aan geestelijke ontspanning2. Door de uitschuifbare capsules is het product ook als poeder te gebruiken.

2Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating
Bij geestelijke inspanning1,2
Bij moeheid en vermoeidheid1
Draagt bij aan geestelijke veerkracht1
Bevat Ashwaghandha

Kies jouw Magnesium Plus-capsules

Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
Speciale prijs € 19,64
Normale prijs € 23,10
Adviesprijs

€23,10

Ashwagandha ondersteunt geestelijke ontspanning2

Ervaar jij weleens geestelijke druk of innerlijke onrust? En voel jij je weleens vermoeid, lusteloos of prikkelbaar? Een optimale ondersteuning van lichaam en geest is dan heel erg belangrijk. Deze ondersteuning bereik je onder andere door gezond en gevarieerd te eten en voldoende tijd te nemen voor ontspanning. Als aanvulling hierop kun je voor een magnesiumsupplement kiezen. Magnesium draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid, is goed voor de gemoedstoestand en is gunstig voor een goede geestelijke balans.

De magnesium in dit supplement is organisch gebonden in Magnesiumglycerofosfaat. Deze vorm hoeft je lichaam niet eerst om te zetten, en dat maakt het goed opneembaar. Het product wordt aangeboden in capsules en is daardoor ook als poeder te gebruiken. Als extra bevat dit magnesiumsupplement ook Ashwagandha.

Hoe kan Ashwagandha jou ondersteunen?

Magnesium Plus van Orthica combineert de positieve eigenschappen van organisch gebonden magnesium met het plantenextract Ashwagandha. Dit kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurveda, en wordt ook wel Indiase ginseng genoemd. Zowel magnesium als Ashwagandha zijn gunstig voor een goede geestelijke balans2. Magnesium is goed bij vermoeidheid en moeheid en draagt bij aan geestelijke veerkracht1. Bovendien activeert magnesium de natuurlijke energie in je lichaam. Ashwagandha helpt je bij het behouden van je energieniveau en je gevoel van vitaliteit2. Tot slot ondersteunt Ashwagandha in stress-situaties2 en draagt Ashwagandha bij aan geestelijke ontspanning2.

Onze Magnesium Plus-capsules: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Magnesium Plus-capsules met Ashwagandha.

1 Magnesium

2 Ashwagandha


KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Ingrediënten

Twee capsules Magnesium Plus bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-glycerofosfaat) 150 mg
Kruiden - planten(bestanddelen)  

Withania Somniferaextract (ashwagandha) (2,5% withanolides)

150 mg

Ingrediënten:
Magnesiumglycerofosfaat, rundergelatine, Withania Somniferaextract, vulstof (microkristallijne cellulose).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439554363
De aanbevolen dosering is 2 capsules Magnesium Plus per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur dit magnesiumsupplement innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Voedingssupplement kunnen een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Magnesium Plus-capsules kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s Magnesium Plus met als extra toevoeging Ashwagandha – door de uitschuifbare capsules ook handig als poeder te gebruiken -te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...