Magnesium Plus

Met Ashwagandha voor geestelijke ontspanning

Magnesium Plus bevat magnesium en het Ayurvedische kruid ashwagandha. Magnesium helpt bij moeheid en vermoeidheid. Ashwagandha draagt bij aan geestelijke ontspanning.

Bij geestelijke inspanning1,2
Bij moeheid en vermoeidheid1
Draagt bij aan geestelijke veerkracht1
Bevat Ashwaghandha
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
Speciale prijs € 19,64
Normale prijs € 23,10
Adviesprijs:

€23,10

12+

Met Ashwagandha voor geestelijke ontspanning

Ervaar jij weleens geestelijke druk of innerlijke onrust? En voel jij je weleens vermoeid, lusteloos of prikkelbaar? Een optimale ondersteuning van lichaam en geest is dan heel erg belangrijk. Deze ondersteuning bereik je onder andere door gezond en gevarieerd te eten en voldoende tijd te nemen voor ontspanning. Als aanvulling hierop kun je voor een supplement met magnesium kiezen. Magnesium draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid, is goed voor de gemoedstoestand en is gunstig voor een goede geestelijke balans. De magnesium in dit supplement is organisch gebonden in Magnesiumglycerofosfaat. Deze vorm hoeft je lichaam niet eerst om te zetten, en dat maakt het goed opneembaar. Het product wordt aangeboden in capsules en is daardoor ook als poeder te gebruiken. Als extra bevat dit supplement Ashwagandha

Magnesium Plus van Orthica combineert de positieve eigenschappen van organisch gebonden magnesium met  het plantenextract Ashwagandha. Dit kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurveda, en wordt ook wel Indiase ginseng genoemd. Zowel magnesium als Ashwagandha zijn gunstig voor een goede geestelijke balans. Magnesium is goed bij vermoeidheid en moeheid en draagt bij aan geestelijke veerkracht. Bovendien activeert magnesium de natuurlijke energie in je lichaam. Ashwagandha helpt je bij het behouden van je energieniveau en je gevoel van vitaliteit.  Tot slot draagt Ashwagandha bij aan geestelijke ontspanning.

  1. Magnesium
  2. Ashwagandha
Productspecificaties
Bestelbaar Ja
Speciale wensen Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-glycerofosfaat) 150 mg
Kruiden - planten(bestanddelen)  

Withania Somniferaextract (ashwagandha) (2,5% withanolides)

150 mg

Ingrediënten:
Magnesiumglycerofosfaat, gelatine, Withania Somniferaextract.

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439554363

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...