Magnesium-55

Magnesiumcitraat met B-vitaminen voor extra energie bij vermoeidheid

Het dagelijks innemen van 55 mg magnesium kan helpen om je energie op peil te houden. Het mineraal magnesium activeert de natuurlijke energie in je lichaam, maar ondersteunt o.a. ook je gemoedstoestand en de werking van spieren. De kleine magnesiumcitraat-tabletten zijn ideaal voor mensen die moeilijk slikken zoals ouderen en kinderen.
Organisch gebonden magnesium
Kleine tabletten
Activeert je natuurlijke energie1,2
Bevat vitamine B1, B2, B3, B5 en B11

Kies jouw Magnesium-supplement

Verpakking
120 tabletten
Adviesprijs:
Speciale prijs € 11,94
Normale prijs € 14,05
Adviesprijs

€14,05

Magnesiumsupplement met B-vitaminen: voor meer energie!

Voel jij je weleens vermoeid, lusteloos of prikkelbaar? Om jouw lichaam en geest dan optimaal te ondersteunen, is het onder andere belangrijk dat je gezond en gevarieerd eet en je voldoende tijd neemt voor ontspanning. Daarnaast kan het mineraal magnesium bijdragen aan extra energie bij vermoeidheid. Onze Magnesium-55 bevat alleen organisch gebonden magnesium in de vorm van magnesiumcitraat (dosering 55 mg per tablet). Deze vorm wordt goed door het lichaam opgenomen.

Heb jij moeite om tabletten in te slikken? Wij hebben het formaat van de magnesium-55 tabletten klein gehouden, zodat het makkelijk kan worden ingeslikt. Ideaal voor bijvoorbeeld ouderen en kinderen. Naast magnesium bevat dit magnesiumsupplement ook verschillende B-vitaminen3.

Waarbij ondersteunt een magnesiumsupplement?

Het dagelijks innemen van 55 mg magnesium kan helpen om je energie op peil te houden. Het mineraal magnesium activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Bovendien is magnesium goed voor de werking van je spieren. Ook vitamine B1, B2, B5 ondersteunen je energieniveau. Verder is vitamine B1 goed voor je gemoedstoestand, draagt vitamine B3 bij aan een heldere geest en ondersteunt vitamine B5 je in spannende tijden. Daarbij draagt vitamine B11 (foliumzuur) bij aan je weerstand tegen stress. Tot slot is magnesium goed voor de gemoedstoestand en draagt magnesium bij aan bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen.

Onze magnesiumcitraat-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Magnesium-55 tabletten.

1 Magnesium

2 B1, B2, B5 3. B1, B2, B3, B5 en B11

3 B1, B2, B3, B5 en B11


KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Speciale wensenBij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Vier tabletten Magnesium-55 bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-citraat) 220 mg
   
Vitaminen
vitamine B1 (thiamine HCl) 4 mg
vitamine B2 (riboflavine) 4,8 mg
niacinamide (vitamine B3) 40 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5) 10 mg
foliumzuur (vitamine B11) 80 mcg
   
Kruiden - planten (bestanddelen)
Ascophyllum nodosum (kelp) 100 mg
- waarvan 0,085% jodium 85 mcg

Ingrediënten:
magnesiumcitraat, vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), katoenzaadolie, Ascophyllum nodosumextract, antiklontermiddel (tricalciumfosfaat, siliciumdioxide), vitaminen.

Bevat geenGist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code8714439552512
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 Magnesium-55 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering voor dit magnesiumsupplement is 4 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Magnesiumcitraat tabletten kopen, of meer advies?

Heb je interesse om Orthica’s Magnesium-55 tabletten (dosering magnesiumcitraat 55 mg per tablet) te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...