Magnesium-400

Hoge dosering magnesium, met calcium voor je spieren en selenium & zink voor je weerstand

Magnesiumsupplement met 400 mg magnesium. Bevat ook selenium, calcium en zink. Combinatieformule ter ondersteuning van je botten2, spieren1, zenuwstelsel1 en je weerstand3. Goed opneembaar voor iedereen met een goede spijsvertering. Magnesium-400 kan met name een goede aanvulling zijn voor mensen die intensief sporten of vrouwen die zwanger zijn.
Bevat 400 mg magnesium
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel1
Met calcium, selenium en zink
Geschikt voor sporters en zwangeren

Kies jouw Magnesium-400 mg tabletten

Verpakking
60 en 120 tabletten
Adviesprijs:
Speciale prijs € 15,00
Normale prijs € 17,65
Adviesprijs

€17,65 (60 tabletten)
€31,75 (120 tabletten)

Hoge dosering magnesium, met name voor sporters en zwangeren

Magnesium-400 mg tabletten zijn met name geschikt voor mensen die intensief sporten of vrouwen die zwanger zijn. Zij kunnen immers behoefte hebben aan een hogere dosering magnesium als aanvulling op de voeding. Magnesium-400 kan in één keer in deze behoefte voorzien. Magnesium is een belangrijk mineraal dat bij meerdere processen in je lichaam een rol speelt. Daarom vinden wij dat het tot de basissuppletie behoort en raden we dan ook iedereen aan om naast een gezonde en gevarieerde voeding dagelijks magnesium in te nemen.

Complete formule, inclusief calcium, selenium & zink

Magnesium-400 tabletten bevatten een complete, gecombineerde formule. Als extra hebben wij aan onze Magnesium-400 namelijk goed op elkaar afgestemde verhoudingen calcium, selenium en zink toegevoegd. Dit maakt het supplement goed voor spieren1, het zenuwstelsel1, de botten2 en de weerstand3.

Waarbij ondersteunt een magnesiumsupplement?

Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke en soepele spieren. Daarnaast activeert magnesium de natuurlijke energie in je lichaam en helpt magnesium bij het vrijmaken van energie uit je voeding. Magnesium is ook van belang voor je zenuwstelsel en goed voor je skelet. Daarbij spelen calcium, magnesium en zink een rol bij de botaanmaak. Calcium is ook goed voor je spieren. Verder spelen de mineralen calcium, magnesium en zink een rol in weefselgroei- en ontwikkeling. Deze processen zijn tijdens de zwangerschap logischerwijs van groot belang. Tot slot hebben selenium en zink een positieve invloed op het immuunsysteem.

 • 1Magnesium en calcium
 • 2Calcium, magnesium en zink
 • 3Selenium en zink
 • Onze magnesium 400 mg-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

  Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Magnesium-400 mg tabletten.

  KAG-nr. 431-0820-3281
  Productspecificaties
  Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch
  Ingrediënten

  Eén tablet Magnesium-400 bevat:

  Mineralen (elementaire hoeveelheid)
  magnesium (-oxide, -bisglycinaat) 400 mg
  calcium (-carbonaat, -bisglycinaat) 200 mg
  selenium (L-selenomethionine) 10 mcg
  zink (-gluconaat) 10 mg

  Ingrediënten:
  mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), maltodextrine, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), kleurstof (titaandioxide).

  Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  EAN-code 8714439552765 (60 tabletten)
  8714439552710 (120 tabletten)
  De aanbevolen dosering is 1 Magnesium-400 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering voor dit magnesiumsupplement niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

  Magnesium 400 mg-tabletten kopen, of meer advies?

  Heb je interesse om Orthica’s Magnesium-400 tabletten (dosering 400 mg magnesium per tablet) te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

  Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

  Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
  Wij adviseren ook...