Lecithine-1200

Voedingssupplement met sojalecithine en vitamine E

Voedingssupplement met soja-lecithine en rijk aan vitamine E. bevat 1200 mg lecithine per capsule.

1200 mg lecitine per capsule
Rijk aan vitamine E
Bevat sojalecithine
Verpakking
90 softgels
Adviesprijs:
€ 15,10
Adviesprijs

€15,10

Voedingssupplement met sojalecithine en vitamine E

Zoek je voedingssupplement met lecithine? Lecithine is een vetachtige stof die uit soja wordt gewonnen. Lecithine-1200 van Orthica bevat per softgel 1200 mg sojalecithine en is rijk aan vitamine E. Een voedingssupplement kan een gezonde en gevarieerde voeding niet vervangen, maar wel als aanvulling hierop worden gebruikt. De lecithine in dit vitaminepreparaat bevat 60% fosfolipiden.

Lecithine-1200 is vrij van gluten, lactose, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. De aanbevolen dosering 1 tot maximaal 3 softgels per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Het supplement bevat 33% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamine E. Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking, en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Productspecificaties
Ingrediënten

Eén softgel bevat:

lecithine (60% fosfolipiden) 1200 mg
Vitaminen   
vitamine E (d-alfa-tocoferol) (6ie)       4 mg

Ingrediënten:
sojalecithine,
rundergelatine, geleermiddel (glycerine), vitamine.

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439581796

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 softgel per dag.  Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 3 softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.  Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.