Kwartelei

Met vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem

Kwartelei is een smakelijke kauwtablet met sinaasappelsmaak en een natuurlijk supplement. Jouw favoriet het hele (voor)jaar, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Uitproberen? Vraag in de winkel om de proefverpakking.
Met vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem
Kwarteleipoeder bevat 0,4 mg ovomucoïden per 84 mg kwarteleipoeder
Kauwtablet met sinaasappelsmaak, gezoet met natuurlijke zoetstoffen
Verpakking
60 kauwtabletten
Adviesprijs:
€ 19,95
Adviesprijs

€19,95

3+
Kies voor kauwtabletten

Het is belangrijk goed te kauwen: laat de tabletten langzaam uiteenvallen in de mond voor het doorslikken. Kauwtabletten zijn bovendien handig om mee te nemen en makkelijk in te nemen zonder water. Orthica Kwartelei kauwtabletten zijn natuurlijk gezoet met mannitol en xylitol. Bovendien zijn ze verkrijgbaar als proefverpakking (4 stuks), vraag hiernaar in de winkel.Met vitamine C voor het immuunsysteem

Vitamine C draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Het kan je lichaam op vele vlakken ondersteunen. Zo helpt vitamine C het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen. Daarbij is vitamine C goed bij futloosheid en heeft het een gunstige invloed op de vermindering van moeheid. Vitamine C activeert de natuurlijke energie in je lichaam en draagt bij aan een heldere geest

KAG-nr: 431-0513-1098
Productspecificaties
Speciale wensenVegetarisch, Glutenvrij
Ingrediënten

Twee kauwtabletten bevatten:

Diversen
RI*
kwartelei (IgECALM®**) (0,4% ovomucoïden) 84 mg
vitamine C (ascorbinezuur) 16 mg 20
*RI = Referentie Inname
****IgECALM® is een geregistreerd handelsmerk van Ovogenics.

Ingrediënten
zoetstof (mannitol, xylitol), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat), kwarteleipoeder, sinaasappelaroma, vitamine.

Bevat geengist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur- en geurstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
Adviesleeftijd3+
EAN-code8714439593263
de aanbevolen dosering is 2 kauwtabletten per dag, indien gewenst elke 2 uur innemen, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tussen de maaltijden door. De maximale dagdosering is 10 kauwtabletten. De maximale dosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bevat natuurlijke zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.