Kabeljauwleverolie

Zorgt mede voor een goede weerstand1,2 en behoud van sterke botten¹

Kabeljauwleverolie bevat van nature vitamine A en D. Vitamine A en D zorgen mede voor een goede weerstand. Vitamine D is ook goed voor het behoud van sterke botten.

Goed voor de weerstand1,2
Mini softgels, makkelijk te slikken
Draagt bij aan sterke botten1
Goed voor het gezichtsvermogen2
Verpakking
90 mini softgels
Adviesprijs:
€ 11,60
Adviesprijs

€11,60

12+

Zorgt mede voor een goede weerstand1,2 en behoud van sterke botten¹

Zoek je een aanvulling op je voeding met vitamine A en D? Je lichaam kan ook zelf vitamine A aanmaken en onder invloed van de zon produceert je huid vitamine D. De Gezondheidsraad beveelt onder andere senioren en mensen met een donkere huidskleur aan om als aanvulling op een gezonde voeding extra vitamine D te gebruiken. Kabeljauwleverolie bevat vitamine A en D en is een goede optie als je vindt dat je weerstand wel wat extra’s kan gebruiken, bijvoorbeeld in de maanden met de ‘r’. Vitamine A en D zorgen mede voor een goede weerstand. Vitamine D is ook goed voor het skelet. Door de mini softgel is dit product geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar.

Vitamine A wordt ook wel retinol genoemd en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Daarbij is vitamine A belangrijk voor je huid, goed voor je ijzerhuishouding en ondersteunt vitamine A de conditie van je oog. Vitamine D is voor het behoud van sterke botten. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Daarbij speelt vitamine D een rol bij het behouden van sterke spieren en helpt vitamine D de tanden sterk te houden. Tot slot draagt vitamine D bij tot het normaal gebruik van calcium en fosfor door het lichaam.

  1. Vitamine D
  2. Vitamine A
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

Vitaminen
2vitamine A (2664 ie) 800 mcg
- vitamine A (retinylpalmitaat) 680 mcg
- vitamine A (uit kabeljauwleverolie) 120 mcg
¹vitamine D3 (200 ie) 5 mcg
- vitamine D3 (cholecalciferol) 4 mcg
- vitamine D3 (uit kabeljauwleverolie) 1 mcg
   
Diversen
omega-3-vetzuren (uit kabeljauwleverolie)  
- EPA (eicosapentaeenzuur) 26 mg
- DHA (docosahexaeenzuur) 32 mg

Ingrediënten:
Kabeljauwleverolie, gelatine, geleermiddel (glycerine), vitaminen

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439520191

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...