K2

Ondersteunt de bloedstolling, goed voor de botten

Voedingssupplement met vitamine K2 van synthetische oorsprong. Ondersteunt de normale bloedstolling, goed voor de botten. In gemakkelijk te slikken mini softgels.

Helpt bij normale bloedstolling
Goed voor de botten
K2 van synthetische oorsprong
In mini softgels
Verpakking
60 mini softgels
Adviesprijs:
€ 26,25
Adviesprijs

€26,25

12+

Ondersteunt de bloedstolling, goed voor de botten

Zoek je een supplement dat de normale bloedstolling ondersteunt? De bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen produceren in beperkte mate vitamine K2. In sommige gevallen kan een aanvulling op de voeding zinvol zijn. Vitamine K2 draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. Vitamine K2 is ook goed voor het skelet. Vitamine K2 vind je in kleine hoeveelheden ook in lever, kaas en eigeel.


Vitamine K2 is van belang voor de samenstelling van de botten en draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag. De mini softgel is gemakkelijk in te slikken. Neem de mini softgel tijdens of vlak na een maaltijd in. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Gebruik je antistollingsmiddelen? Vraag dan eerst of je dit voedingssupplement mag gebruiken. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen. K2 is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

vitamine K2(menaquinone-7) 45 mcg

Ingrediënten:
Zonnebloemolie, gelatine, menaquinone-7, geleermiddel (glycerine), kleurstof (ijzeroxide)

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439543060

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit product kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.