Educatie

Expert Clinics

Wat is een Expert Clinic?

De Expert Clinic is een exclusief nascholingsevent met productinformatie en één of meerdere interessante gastsprekers uit de gezondheidszorg of de wetenschap. Ze worden uitgenodigd om de gezondheidsprofessional te informeren over een specifiek onderwerp of nutriënt. De Expert Clinic wordt op meerdere data en locaties georganiseerd. De Orthica Expert Clinics zijn bedoeld voor gezondheidsprofessionals.

 

Expert Clinic 'Herstel hormonale flexibiliteit'

Ondersteun de regelsystemen bij PMS, PMDD en PME met leefstijl en nutriënten

8 mei, Almere / 16 mei, Zwolle / 27 juni, Eindhoven

De hormonale flexibiliteit staat onder druk

Een aanzienlijk deel van de (jonge) vrouwen ervaart zeer regelmatig terugkerende klachten gerelateerd aan de hormoonhuishouding, die impact hebben op het dagelijkse én latere leven. Zo komt PMS bij 25% van de vrouwen voor en daalt het gebruik van de anticonceptiepil al jaren, omdat vrouwen op zoek zijn naar een natuurlijke ondersteuning. Als therapeut kunt u hierbij in uw praktijk goed ondersteunen. 

Onze sprekers zijn Dr. Anne-Mieke Omtzigt en Lianne Weggemans (MSc). Tijdens de lezingen met uitgebreide casuïstiek worden hormonale veranderingen en de hiervoor noodzakelijke nutriënten als vitaminen, gezonde eiwitten en vetten, en mineralen besproken. Lekkende barrières, laaggradige ontstekingen, neuro-inflammatie, insulineresistentie en darm(on)gezondheid zullen aandacht krijgen. Na de Expert Clinic kunt u de opgedane kennis gelijk toepassen in de praktijk.  

Meer informatie over inschrijven, programma, sprekers, kosten en accreditatie: klik hier.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur naar telefoonnummer 036-546 09 09 of stuur een e-mail naar klantenservice@orthica.nl.