Ginkgo

Geconcentreerd plantenextract, goed voor bloedsomloop en concentratievermogen

Voedingssupplement met geconcentreerd Ginkgo biloba-extract.  Ondersteunt het geheugen en het concentratievermogen.

Heeft een positieve invloed op de doorbloeding
Ondersteunt functioneren geheugen en concentratievermogen
Met gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract
Goed voor de bloedsomloop, draagt daardoor bij aan zicht en gehoor
Verpakking
90 capsules
Adviesprijs:
€ 24,70
Adviesprijs

€24,70

Geconcentreerd plantenextract,  goed voor bloedsomloop en concentratievermogen

Ginkgo is een natuurlijk kruid dat veel wordt gebruikt door ouderen. Het Ginkgo biloba-extrat in dit voedingssupplement is afkomstig van de gelijknamige Japanse Tempelboom. Oorspronkelijk komt de Ginkgo uit China, waar traditioneel de zaden van de ginkgo om verschillende redenen al sinds jaar en dag zeer worden gewaardeerd. Het extract in Ginkgo van Orthica wordt gewonnen uit de gedroogde groene bladen van de Ginkgoboom. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is  2 capsules per dag, en dat staat gelijk aan 80 mg ginkgo biloba-extract. Dit extract is gestandaardiseerd en bevat  24% flavonoïden en 6% terpeen lactonen.  

Om gezond en fit te zijn en te blijven is gezonde en gevarieerde voeding zeer belangrijk. Een voedingssupplement kan daarop alleen en aanvulling zijn. Ginkgo Biloba-extract heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en de doorbloeding. Ginkgo ondersteunt het geheugen en het concentratievermogen.  Neem de aanbevolen 2 capsules in met water, het liefst tijdens of vlak na de maaltijd. Ginkgo is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Productspecificaties
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

Ginkgo bilobaextract (Japanse tempelboom)
(24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen) 80 mg

Ingrediënten:
rijstzetmeel, gelatine, Ginkgo bilobaextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat,
siliciumdioxide).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439580591

De aanbevolen dosering is  2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Dit product kan de werking van geneesmiddelen, met name antistollingsmiddelen, beïnvloeden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.  

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...