E-400+

Krachtige formule, voor behoud van gezonde cellen en weefsels1

Vitamine preparaat met vitamine E en natuurlijke vitamine E-mix. Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Antioxidant
Celbeschermend
100% puur
Mix van natuurlijke tocoferolen
Verpakking
60 mini softgels
Adviesprijs:
€ 26,30
Adviesprijs:

€26,30

12+

Krachtige formule, voor behoud van gezonde cellen en weefsels

Vitamine E is een antioxidant en helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen. Daardoor helpt Vitamine E je gezonde cellen en weefsels te behouden. Je vindt vitamine E onder andere in graanproducten, zonnebloemolie en noten en zaden. Soms kan een aanvulling in de vorm van een supplement zinvol zijn. E-400+ is dan een goede optie als je op zoek bent naar een supplement met vitamine E en een mix van natuurlijke tocoferolen1 (vitamine E). E-400+ bevat per mini softgel 300 mg natuurlijke vitamine E. De aanwezige vitamine E is opgelost in sojaolie. Voor dit vitaminepreparaat is gekozen voor kleine, makkelijk te slikken mini softgels.

Dit voedingssupplement vrij is van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Vitamine c is een antioxidant en levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in lichaamscellen. Vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. De aanbevolen dagdosering is 1 mini softgel  per dag. Neem de mini softgel in tijdens of vlak na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

1. D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol

Productspecificaties
Bestelbaar Ja
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

vitamine E (D-alfa-tocoferol) (400ie)1 268 mg
natuurlijke tocoferolenmix (vitamine E-mix) 32 mg
- D-alfa-tocoferol1 4,9 mg
- D-bèta-tocoferol 0,9 mg
- D-gamma-tocoferol 18 mg
- D-delta-tocoferol 7,7 mg

IngrediëntenVitaminen, gelatine, geleermiddel (glycerine), sojaolie

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439520962

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...