E-200

Voor behoud van gezonde cellen en weefsels

Vitamine preparaat met antioxidant vitamine E. Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Antioxidant
Celbeschermend
Natuurlijke vorm van vitamine E
Gemakkelijk te slikken mini softgels
Verpakking
90 mini softgels
Adviesprijs:
€ 21,65
Adviesprijs

€21,65

12+

Voor behoud van gezonde cellen en weefsels

Zoek je een vitaminepreparaat met vitamine E? In een gezond en gevarieerd voedingspatroon kom je vitamine E tegen in onder andere brood, graanproducten, zonnebloemolie, dieethalvarine en -margarine, groente, fruit, noten en zaden. Soms kan een extraatje in de vorm van een voedingssupplement een welkome aanvulling zijn. In het assortiment van Orthica vind je verschillende producten met vitamine E: E-200, E-400 en E-400+. De E-200 van Orthica bevat 134 mg vitamine E per mini softgel. Vitamine E is oplosbaar in vet, in dit supplement is dat sojaolie. In gemakkelijk in te slikken mini softgels met een vloeibare inhoud.

De vitamine E in E-200 bevat  100% puur D-alfa-tocoferol (200ie). Vitamine E is een antioxidant en helpt ter bescherming tegen vrije radicalen. Vitamine E helpt ook lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging of Uv-straling. Vandaar dat je kunt zeggen dat vitamine E bijdraagt aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Dit vitaminepreparaat is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1 mini softgel per dag.

Productspecificaties
Speciale wensenBij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

vitamine E (D-alfa-tocoferol) (200ie) 134 mg

Ingrediënten:
D-alfa-tocoferol, gelatine, sojaolie, geleermiddel (glycerine).

Bevat geenGluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd12+
EAN-code8714439520597

De aanbevolen dosering is mini 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...