Dino Orthiflor Kauwtablet

Probiotica voor kinderen met zwarte bessensmaak en 6 verschillende bacteriestammen

Dino Ortiflor Kauw is een probioticum geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De handige kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met natuurlijke zoetstof.

Bevat vitamine D ter ondersteuning van de weerstand
Is gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis
Goed te combineren met alle andere Orthica Dino’s
Heeft een lekkere zwarte bessensmaak
Verpakking
30 kauwtabletten
Adviesprijs:
€ 17,70
Adviesprijs

€17,70

3+

Probiotica voor kinderen met zwarte bessensmaak en 6 verschillende bacteriestammen

Ben je op zoek naar een handig en gemakkelijk probioticum voor kinderen? Dino Orthiflor Kauwtablet is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het handige kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong (xylitol). Een tablet bevat 6 verschillende bacteriestammen, ofwel probiotica. Probiotica zijn levensvatbare bacteriën, je vindt ze ook in gefermenteerde voedingsmiddelen kaas, melk of yoghurt. Ter ondersteuning van de weerstand bevat elk kauwtablet ook 5 microgram vitamine D.

Dino Orthiflor Kauwtablet is gemakkelijk in gebruik. Dino Orthiflor Kauwtablet kan zonder water worden ingenomen, goed op het tabletje kauwen is voldoende. De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, het liefst in de ochtend op een lege maag. Gebruik niet meer dan 2 tabletten per dag en bewaar Dino Orthiflor Kauw droog en bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen. Dit product is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch
Ingrediënten

Eén kauwtablet bevat:

Bacteriepreparaat met    
in ongeveer gelijke verhoudingen: 4,0 x 109 kve*  
- Bifidobacterium animalis    
- Bifidobacterium bifidum    
- Lactobacillus acidophilus¹    
- Lactobacillus acidophilus²    
- Lactobacillus paracasei    
- Lactobacillus salivarius    
     
vitamine D3 (cholecalciferol) (200ie) 5 mcg  
     
*kve = kolonievormende eenheden (levensvatbare bacteriën)    
¹,² van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Ingrediënten:
vulstof (xylitol), bacteriecultuur, antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), zwarte bessenaroma, vitamine.

Bevat geen Synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Adviesleeftijd 3+
EAN-code 8714439570134
De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur innemen op een lege maag. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bevat naturlijke zoetstof. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...