Dino D Kauwtablet

Vitamine D in smakelijk kauwtablet, speciaal voor kinderen

Smakelijke kauwtablet met 15 mcg vitamine D3. Gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Bevat 15 mcg vitamine D3
Smakelijke kauwtablet
Natuurlijk gezoet met dextrose
Is gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis
Verpakking
120 kauwtabletten
Adviesprijs:
€ 15,00
Adviesprijs

€15,00

3+

Vitamine D in smakelijk kauwtablet, speciaal voor kinderen

Zoek je een vitamine D voor kinderen? De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht en voeding is niet altijd voldoende. Dino D Kauwtablet is dan een goede optie als aanvulling op de voeding. Dino D kauwtablet bevat per tablet 15 microgram vitamine D. Het tablet is gezoet met dextrose, een zoetstof van natuurlijke oorsprong. De tabletjes zijn gemakkelijk in gebruik en ook handig voor op reis. 

Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam van kinderen en is van belang voor de samenstelling van de botten van kinderen. Met elke dag een Dino D kauwtablet krijgt je kind, ter aanvulling op de voeding voldoende vitamine D binnen ter ondersteuning van de weerstand. Neem de Dino D tijdens het eten. Het in de maaltijd aanwezige vet ondersteunt de opname van vitamine D. Vitamine D kauwtablet is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur, geur, en smaakstoffen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén kauwtablet bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (600ie) 15 mcg

Ingrediënten:
Dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), cholecalciferol, geheel geharde raapzaadolie, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Adviesleeftijd 3+
EAN-code 8714439517917

De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Vanaf 11 jaar kan vitamine D-25 gebruikt worden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.  Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.