Dino D Kauwtablet

Vitamine D in smakelijk kauwtablet, speciaal voor kinderen

Zoek je een vitamine D voor kinderen (3+)? Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de samenstelling van botten van kinderen. De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht en voeding is echter niet altijd voldoende. Dino D Kauwtablet is dan een goede optie als aanvulling op de voeding. Smakelijke vitamine D-kauwtabletjes met 15 mcg vitamine D3 (cholecalciferol). Gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.
Bevat 15 mcg vitamine D3
Smakelijke kauwtabletjes, gezoet met natuurlijke dextrose
Ondersteunt de afweer en botten van kinderen
Is gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis

Kies jouw Dino D Kauwtabletten

Verpakking
120 kauwtabletten
Adviesprijs:
€ 15,00
Adviesprijs

€15,00

3+

Vitamine D in smakelijk kauwtablet, speciaal voor kinderen

Natuurlijke gezoete vitamine D-tabletjes

Natuurlijk zorg je ervoor dat je kinderen gezond eten, voldoende bewegen en (met het gezin?) geregeld lekker buiten spelen of sporten. Toch kan de voorziening van vitamine D vanuit zonlicht en voeding niet altijd voldoende zijn. Dino D Kauwtablet biedt dan een prima oplossing als aanvulling op de voeding. Dino D Kauwtablet bevat per tablet 15 microgram vitamine D. De tabletjes zijn gezoet met dextrose (een zoetstof van natuurlijke oorsprong), gemakkelijk in gebruik en ook handig voor op reis.

Waarom is vitamine D belangrijk voor kinderen?

Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam van kinderen en is van belang voor de samenstelling van de botten van kinderen. Met elke dag een Dino D Kauwtablet krijgt je kind, ter aanvulling op de voeding voldoende vitamine D binnen ter ondersteuning van de weerstand. Neem de Dino D tijdens het eten: het in de maaltijd aanwezige vet ondersteunt de opname van vitamine D. Dit vitamine D-kauwtablet is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Welke leeftijd moet mijn kind hebben voor dit supplement?

Dit vitamine D-voedingssupplement is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Vanaf 11 jaar kan vitamine D-25 gebruikt worden.

Onze Dino vitamine D Kauwtabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor deze speciaal voor kinderen ontwikkelde Dino D Kauwtabletten.

KAG-nr: 431-0820-3281

Productspecificaties
Speciale wensenVegetarisch
Ingrediënten

Eén Dino D kauwtablet bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (600ie) 15 mcg

Ingrediënten:
Zoetstof (xylitol), dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (talk, stearinezuur, magnesiumstearaat), cholecalciferol. .

Bevat geen

Gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Adviesleeftijd3+
EAN-code8714439517917
De aanbevolen dosering is 1 Dino D-kauwtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur dit vitamine D-supplement innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Vanaf 11 jaar kan vitamine D-25 gebruikt worden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Dino D Kauwtablet kopen, of meer advies?

Zie je de voordelen van onze speciaal voor je kind ontwikkelde vitamine D tabletjes, en heb je interesse om Orthica’s Dino D Kauwtabletten te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.