Dino D Druppels

Vitamine D druppels, speciaal voor baby’s en kinderen

Vitamine D druppels voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bevat 10mcg vitamine D. Neutraal van smaak. Gemakkelijk te doseren en gemakkelijk in te nemen.

Makkelijk te mengen door (bij) voeding
Bevat 10mcg vitamine D1
Neutraal van smaak, zonder suikers of zoetmiddelen
Bevat tocoferolenmix als antioxidant (bevat geen E310)
Verpakking
25 ml
Adviesprijs:
€ 14,35
Adviesprijs

€14,35

0+

Vitamine D druppels, speciaal voor baby’s en kinderen

Zoek je een vitamine D voor de allerkleinsten? Dino D druppels bevatten een dosering vitamine D die afgestemd is op de eerste levensfase van een kind. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Toch is de voorziening van vitamine D voor baby’s en opgroeiende kinderen niet altijd voldoende, zelf niet als jouw kleintje vaak buiten speelt. Daarom raad de Gezondheidsraad aan om kinderen tot 4 jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven in de vorm van een voedingssupplement. De Dino D druppels bevatten de door de gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse dosering vitamine D, en kunnen als aanvulling op de voeding een goede optie zijn.

Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Vitamine D heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen. Dino D Druppels is gemakkelijk te doseren en heeft een neutrale smaak. De druppels kunnen eenvoudig door de (bij)voeding worden gemengd. De aanbevolen dosering is 4 druppels per dag.  De aanbevolen maximale dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 4 jaar kan Dino D kauwtablet gebruikt worden.

  1. Per aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (4 druppels per dag).
Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Vier druppels bevatten:

vitamine D3 (cholecalciferol) (400ie) 10 mcg

Ingrediënten:

zonnebloemolie, cholecalciferol, antioxidant (tocoferolenmix).

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd 0+
EAN-code 8714439517924

De aanbevolen dosering is 4 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.  De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 4 jaar kan Dino D kauwtablet gebruikt worden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.  Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.