D3 & K2 Oliedruppels

Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium in de botten

Voldoende inname van calcium helpt bij het behouden van sterke botten, op elke leeftijd. Naast calcium ondersteunt ook vitamine D3 de botgezondheid. En speelt vitamine K een rol bij de botaanmaak. Ter aanvulling op een gezonde voeding en eventuele suppletie van mineralen, is een combinatie van vitamine D3 en K2 een handige keuze. In handig te doseren oliedruppels in druppelaar, neutraal van smaak. Let wel op bij medicatiegebruik: vitamine K2 kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden.
Bevat 25 mcg vitamine D3 en 90 mcg vitamine K2 per dagdosering
Met K2 Vital®: puur en biologisch actief vitamine K2 (menaquinon-7)
Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling
Verpakking
25 ML
Adviesprijs:
€ 34,95
Adviesprijs

€34,95

12+
Zoek je een goed opneembare combinatie van vitamine D3 en K2?

Een combinatie van vitamine D3 en K2 is een slimme keuze: vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten, draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Vitamine D ondersteunt bovendien de natuurlijke afweer van het lichaam. En vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling. D3 & K2 Oliedruppels bevatten 25 mcg actief vitamine D3 en 90 mcg vitamine K2 (menaquinon-7) per 5 oliedruppels. De oliedruppels zijn neutraal van smaak en op basis van triglyceriden uit kokosolie.

K2 Vital® is gepatenteerd natuur-identiek K2

K2 Vital® is vitamine K2 in de vorm van menaquinon-7 (MK-7), geproduceerd via fermentatie. MK-7 is een effectieve en biologisch actieve vorm van vitamine K2, wordt goed opgenomen en blijft zeer lang in het lichaam aanwezig.

KAG-nr: 431-0513-1098
Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Vijf druppels bevatten:

 

Referentie Inname
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg 500
vitamine K2 (menaquinon-7, K2 Vital®**) 90 mcg 120
**K2 Vital® is een geregistreerd handelsmerk van Kappa Bioscience AS, Noorwegen

Ingrediënten: triglyceriden, vitaminen, antioxidant (gemengde tocoferolen).
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439518327
de aanbevolen dosering is 5 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Dit product kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen