D-50

Hoog gedoseerde vitamine D3

Voedingssupplement met hoog gedoseerd vitamine D. Te gebruiken als aanvulling op een gezonde en gevarieerde  voeding.

Ondersteuning immuunsysteem
Goed voor het skelet
Ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam
Helpt valrisico bij ouderen te verminderen1
Verpakking
120 tabletten
Adviesprijs:
€ 22,75
Adviesprijs

€22,75

12+

Hoog gedoseerde vitamine D3

Kom je weinig buiten of krijg je weinig zonlicht op je huid? Vitamine D wordt in je huid aangemaakt onder invloed van de zon. Vitamine D ondersteunt je immuunsysteem en is goed voor het skelet en voor het behoud van sterke botten. Door onvoldoende zonlicht of onvoldoende vitamine D in de voeding en in sommige situaties is de lichamelijke behoefte aan vitamine D verhoogd. Daarbij kan vitamine D helpen om de risico's van vallen te verminderen*, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vitamine D-50 is een hoog gedoseerd voedingssupplement dat je als aanvulling op je voeding kunt gebruiken.

Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Vitamine D  is ook goed voor de normale werking van spieren. Verder draagt vitamine D bij tot normale fosforgehalten en normale calciumgehalten in het bloed. Bovendien speelt vitamine D een rol een rol in het proces van weefselgroei en –ontwikkeling, en tot slot is vitamine D van belang voor het behoud van sterke tanden. 

  1. Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 20 microgram vitamine D. Vallen kent meerdere risicofactoren. Verandering van één van deze risicofactoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben.
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (2000ie) 50 mcg

Ingrediënten:
zoetstof (xylitol), dextrose, cholecalciferol, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (talk, stearinezuur, magnesiumstearaat).

 

Bevat geen Gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439517610

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.
Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.  Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...