D-25 oliedruppels

Vitamine D3, 25mcg per druppel

Vitamine D3 in druppelvorm ter ondersteuning van het immuunsysteem en voor sterke botten. Makkelijk te doseren en gemakkelijk in te nemen. Neutraal van smaak.

Gemakkelijk in te nemen
Goed opneembaar
Hoge dosering per druppel
Verpakking
15 ml
Adviesprijs:
€ 17,05
Adviesprijs

€17,05

12+

Vitamine D3, 25mcg per druppel

Zoek je een goed opneembare vitamine D? D-25 bevat vitamine D die is opgelost in olie. Dit maakt de vitamine D goed opneembaar en gemakkelijk om in te nemen, zonder dat je een tablet hoeft in te slikken. Heb je een donkere huid, kom je weinig buiten of draag je lichaam bedekkende kleding, dan maakt je lichaam minder vitamine D aan uit zonlicht. Ook door ouder worden , verandert de lichamelijke behoefte aan vitamine D. Vitamine D komt van nature voor in vette vis, maar ook in vlees, eieren en paddenstoelen. D 25 bevat 25 mcg Vitamine D per druppel en kan als aanvulling op de voeding worden gebruikt.

D-25 is neutraal van smaak en kan aan de voeding worden toegevoegd.  Vitamine D ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam. Vitamine D helpt ook bij het celdelingsproces en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Daarbij is vitamine D goed voor het skelet. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten, en draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Vitamine D draagt ook bij tot normale calciumgehalten en tot normale fosforgehalten in het bloed.  Daarbij is vitamine D van belang voor het behoud van sterke tanden. Tot slot helpt vitamine D de normale spierwerking te behouden.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén druppel bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg  

Ingrediënten:
triglyceriden, cholecalciferol.

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439518013

De aanbevolen dosering is 1 druppel per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname vanaf 20 mcg vitamine D van alle bronnen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.  Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Wij adviseren ook...