D-10

Voor behoud van sterke botten, tanden en spieren

Basisaanvulling vitamine D. In kleine, gemakkelijk in te nemen tabletjes. Bevat per tablet 10 mcg vitamine D3 als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Behoud van sterke botten en tanden
Is goed voor de spieren
Helpt het immuunsysteem
Verpakking
120 tabletten
Adviesprijs:
€ 11,35
Adviesprijs:

€11,35

8+

Voor behoud van sterke botten, tanden en spieren

Zoek je een basisaanvulling vitamine D? Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is niet altijd voldoende. Dat kan door onvoldoende zonlicht of onvoldoende vitamine D in de voeding komen. En in sommige situaties is de behoefte aan vitamine D verhoogd. Zoals bij kinderen tot 4 jaar, zwangeren, vrouwen boven de 50, mannen boven de 70, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huid bedekkende kleding dragen. D-10 is een klein en gemakkelijk in te nemen tabletje en kan als aanvulling op de voeding worden ingezet.

Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en helpt het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen. Vitamine D is goed voor het skelet en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en speelt een rol bij botaanmaak. Daarbij draagt vitamine D bij tot normale calciumgehalten en normale fosforgehalten in het bloed. Vitamine D is ook van belang voor het behoud van sterke tanden en speelt een rol bij het behouden van soepele spieren.  Daarnaast helpt vitamine D bij het celdelingsproces en draagt het bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

vitamine D3 (cholecalciferol) (400ie) 10mcg  

Ingrediënten:
Dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers
Adviesleeftijd 8+
EAN-code 8714439517719

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.  Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...