Curcuma

Goed opneembare curcuma

Voedingssupplement met 500 mg curcuma longa-extract. Dit extract is opgelost in kleine vetbolletjes (fosfolipiden complex van Meriva®1) en dat maakt de curcuma goed opneembaar.

Ondersteunt de reinigende functie van de lever
Goed voor het bloed en de bloedcirculatie
Helpt als antioxidant het immuunsysteem
Goed voor huid, keel en luchtwegen
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 31,60
Adviesprijs

€ 31,60 (60 capsules)

Goed opneembare curcuma

Curcuma wordt ook wel geelwortel genoemd. Uit de wortel van deze plant wordt voornamelijk in India de heldergele specerij kurkuma (ofwel koenjit of galanga) gewonnen. De officiële naam van de plant is Curcuma longa. Curcuma is verwant aan gember. Als specerij vind je het kruid met name in de Oosterse keuken, in curry bijvoorbeeld en in dressings en allerlei sauzen. Dit voedingssupplement bevat per capsule 500 mg curcuma longa-extract. Dit extract is opgelost in kleine vetbolletjes (fosfolipiden complex van Meriva®1) en dat maakt de curcuma goed opneembaar.

Maar naast een specerij voor in de keuken draagt curcuma bij aan behoud van gezondheid. Zo ondersteunt curcuma het bloed en de bloedcirculatie. Daarbij helpt het als antioxidant het normale functioneren immuunsysteem. Daarbij helpt het de lever bij het uitvoeren van de reinigende functie. Tot slot is curcuma goed voor je huid en je keel en luchtwegen. Door de fytosomale vorm (vetbolletjes) is de curcuma goed opneembaar. Curcuma van Orthica is goed te combineren met producten uit de Orthiflor-reeks, de probiotica van Orthica.

  1. Meriva®is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., Italië
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Ingrediënten:

Twee capsules bevatten:

 

Curcuma longaextract en fosfolipiden complex (Meriva®*) (18% curcuminoiden)

500 mg

* Meriva® is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., Italië

 

Ingrediënten: vulstof (microkristallijne cellulose), Curcuma longaextract en fosfolipiden complex, hydroxypropylmethylcellulose.

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code 8714439511267

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...