Cal-Mag-Zink

Mineralenformule voor behoud van sterke botten

Voedingssupplement voor het behoud van sterke botten en een normale spierwerking. Bevat calcium, magnesium en zink. Voor als je actief bent, en in de toekomst dat wil blijven.

Mineralenformule
Bevat calcium, magnesium en zink
Voor behoud van sterke botten1
Goed voor de spieren2
Verpakking
90 en 180 tabletten
Adviesprijs:
Speciale prijs € 10,41
Normale prijs € 12,25
Adviesprijs

€12,25 (90 tabletten)
€22,10 (180 tabletten)

Mineralenformule voor behoud van sterke botten

Ben jij een actief iemand en wil je dat in de toekomst blijven? Om actief te kunnen blijven op latere leeftijd is het behoud van sterke botten en spieren van belang. Je kunt hier al vroeg mee beginnen door onder andere regelmatig te bewegen en gevarieerd en gezond te eten met de juiste voedingsstoffen. Door van jongs af aan aandacht te hebben voor het behoud van sterke botten en spieren heb je daar op latere leeftijd plezier van. Een aantal voedingsstoffen, zoals calcium, magnesium en zink, kan helpen sterke botten te behouden. Calcium en magnesium zijn ook goed voor de spieren. Ook voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken, is het zinvol om Cal-Mag-Zink te nemen.

Calcium is goed voor de kalkhuishouding, maar ook magnesium en zink dragen bij aan de instandhouding van sterke botten. Wist je dat 60% van de magnesiumvoorraad van het lichaam opgeslagen ligt in de botten? Calcium en magnesium zijn bovendien belangrijk voor een normale spierwerking. Daarbij is calcium nodig voor de instandhouding van normale tanden en draagt ook magnesium bij aan een sterk gebit. Het is aan te bevelen om naast CAL-MAG-ZINK een multi met vitamine D of extra vitamine D (D-25) te gebruiken. Omdat vitamine D de opname van calcium in de botten verhoogt en  mede zorgt voor een goede weerstand.

  1. Calcium, magnesium en zink
  2. Calcium en magnesium
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Drie tabletten bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
calcium (-carbonaat) 990 mg
magnesium (-oxide) 390 mg
zink (-gluconaat) 15 mg

Ingrediënten:
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxid).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code 8714439550396 (90 tabletten)
8714439550310 (180 tabletten)

De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...