C-500 PureWay

Beter opneembare vitamine C, langer actief
Niet zuur, mild voor maag en darmen

Vitamine C is een antioxidant, ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

Helpt moeheid en vermoeidheid verminderen
Draagt bij aan de weerstand
Draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid
PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C

Kies jouw C-500 PureWay

Verpakking
60 en 120 tabletten
Adviesprijs:
€ 22,95
Adviesprijs

€22,95 (60 tabletten)
€39,95 (120 tabletten)

12+

Nuttige begeleidende stoffen in dit vitamine C-supplement

Zoek je een milde vitamine C? C-500 PureWay is verkrijgbaar per 60 of 120 tabletten en bevat per tablet 500 mg vitamine C als PureWay-C™. Door de inkapseling in lipide metabolieten (plantaardige vetachtige begeleidende stoffen) is deze vorm niet zuur voor maag en darmen, beter opneembaar en langer actief in het lichaam dan andere vormen van vitamine C.

Waarom is vitamine C belangrijk?

Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Als antioxidant helpt vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Daarnaast heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer uit de voeding en de opname van ijzer in het bloed. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Ook ondersteunt vitamine C de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C goed voor het geheugen. Bij inname van 200 mg extra vitamine C naast de door het Voedingscentrum aanbevolen dagdosis van 80 mg draagt vitamine C bij aan het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Welke dosering vitamine C optimaal past bij jouw situatie, vertellen onze specialisten je ook graag in onze winkels.

Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar

Hoewel deze milde vorm van vitamine C geschikt is voor ouderen, kan iedereen vanaf 12 jaar dit vitamine C-supplement innemen (volgens de aanbevolen dagdosering), als aanvulling op een gezond leef- en eetpatroon.

Onze C-500 PureWay: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor ons C-500 PureWay supplement met 500 mg vitamine C.
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

vitamine C (ascorbinezuur [PureWay-C™**]) 500 mg

**PureWay-C™ is een handelsmerk van One Innovation Labs, LLC.

Ingrediënten:
Ascorbinezuur (PureWay-C™), vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose).

 

Bevat geen

Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439543367 (60 tabletten)
8714439543312 (120 tabletten)

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

C-500 PureWay kopen, of meer advies?

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten -ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.