Bot Complex

Uitgebreide formule met calcium, D3 en K2   Bevat silica uit bamboe voor het behoud van sterke botten1. Gebruik vanaf nu Bot Complex als vervanger voor Bone Protect

Bot Complex is een uitgebreide formule: het bevat niet alleen calcium en magnesium, maar ook mangaan, zink en vitamine D3 en K2  die allen een rol spelen bij de botaanmaak. Bovendien bevat het silica uit bamboe voor het behoud van sterke botten1. Bot Complex kan worden gebruikt als aanvulling voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken, en is ook heel geschikt voor de 50-plusser en vrouwen vanaf de overgangsjaren. Geschikt als aanvulling op een voedingspatroon met weinig calcium, 50-plussers en vrouwen vanaf overgangsjaren.

Uitgebreide formule met calcium, D3 en K2
Bevat silica uit bamboe voor het behoud van sterke botten1
Bevat 300 mg calcium (uit zee-alg Lithothamnion sp., Aquamin® TG) per dagdosering
Vitamine D3 ondersteunt de opname van calcium uit de voeding
Vitamine K ondersteunt de opname van calcium in de botten
Verpakking
60 tabletten
Adviesprijs:
Speciale prijs € 25,46
Normale prijs € 29,95
Adviesprijs

€29,95

12+

Kan jij ondersteuning gebruiken om je sterke botten te behouden?

Bot Complex is een uitgebreide formule: het bevat niet alleen calcium en magnesium, maar ook mangaan, zink en vitamine D3 en K2 die allen een rol spelen bij de botaanmaak. Bovendien bevat het silica uit bamboe voor het behoud van sterke botten1. Vitamine D3 ondersteunt de opname van calcium uit de voeding. Vitamine K ondersteunt de opname van calcium in de botten. Bot Complex bevat 300 mg calcium (uit zee-alg Lithothamnion sp., Aquamin® TG), 25 mcg vitamine D3 (cholecalciferol) en 180 mcg vitamine K2 (K2 Vital®) per dagdosering. Met de sporenelementen koper, mangaan, selenium en borium. Bot Complex kan worden gebruikt als aanvulling op de voeding (met minder zuivel). Maar ook geschikt voor 50-plussers en vrouwen vanaf de overgangsjaren. Bot Complex is goed te combineren met D-25 voor extra vitamine D dat niet alleen de opname van calcium in de botten bevordert, maar ook mede zorgt voor een goede weerstand.

Aquamin® TG is calcium uit een natuurlijke mineralenbron

De zee-alg Lithothamnion sp., is een natuurlijke mineralenbron, welke een specifieke mineralensamenstelling met biologisch beschikbaar calciumcarbonaat bevat.

K2 Vital® is gepatenteerd natuur-identiek vitamine K2

K2 Vital® is vitamine K2 in de vorm van menaquinon-7 (MK-7), geproduceerd via fermentatie. MK-7 is een effectieve en biologisch actieve vorm van vitamine K2, wordt goed opgenomen en blijft zeer lang in het lichaam aanwezig. 1Gezondheidsclaim bamboe in afwachting van Europese toelating
Productspecificaties
Speciale wensen Vegetarisch
Ingrediënten

Twee tabletten bevatten:

Vitaminen
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg
vitamine K2 (menaquinon-7, K2 Vital®**) 180 mcg
   
Mineralen (elementaire hoeveelheid) 
calcium (uit Lithothamnion sp., Aquamin®*** TG) 300 mg
magnesium (-citraat, -oxide) 113 mg
koper (-gluconaat) 500 mcg
mangaan (-gluconaat) 2,5 mg
selenium (L-selenomethionine) 40 mcg
zink (-citraat) 7 mg
borium (natriumboraat) 4 mg
   
Kruiden - planten(bestanddelen) 
Bambusa vulgaris/Bambusa arundinaceaextract (bamboe) (50% silica) 80 mg
   
**K2 Vital® is een geregistreerd handelsmerk van Kappa Bioscience AS, Noorwegen
***Aquamin® is een geregistreerd handelsmerk van Marigot Ltd.
   

Ingrediënten:
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat, natriumcroscarmellose, hydroxypropylcellulose), vitaminen, Bambusa vulgaris/Bambusa arundinaceaextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, stearinezuur, talk), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas).

Bevat geen gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439554462

De aanbevolen dosering is 2  tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Dit product kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.