Blaas Support

Bevat vitamine C ter ondersteuning van de weerstand

Blaas Support bevat vitamine C ter ondersteuning van de weerstand. Blaas Support bevat ook gestandaardiseerd cranberry-extract.

Met vitamine C ter ondersteuning van de weerstand
Verpakking
90 capsules
Adviesprijs:
€ 33,35
Adviesprijs

€33,35

Bevat vitamine C ter ondersteuning van de weerstand

Vitamine C is een antioxidant die een positieve invloed heeft op het afweersysteem. Het Voedingscentrum raadt aan om ervoor te zorgen dat je 75 mg vitamine C per dag uit je voeding kunt halen. Blaas Support bevat per dagdosering 500 mg vitamine C (in de vorm van ascorbinezuur) en 300 mg Cranberry-extract. Dagelijkse inname van vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Blaas Support is bedoeld als aanvulling op je gezonde voeding, voor als je denkt dat je wel een steuntje kunt gebruiken. Dit vitaminepreparaat is geschikt voor zwangere vrouwen en in de periode dat er borstvoeding wordt gegeven.

Vitamine C helpt het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen. Omdat dit vitamine preparaat je in 200 mg extra vitamine C kan voorzien als aanvulling op de 75 mg die je uit je dagelijkse voeding haalt, geeft vitamine C meer weerstand bij lichamelijke inspanning. Verder heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van moeheid. De aanbevolen dagdosering is 1-2 capsules per dag. Neem ze bij voorkeur tijdens of na een maaltijd in.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

Vitaminen 
vitamine C (ascorbinezuur) 400 mg
   
Kruidenplanten(bestanddelen)
Vaccinium macrocarponextract (cranberry)
 (6:1) (3% proanthocyanidinen) 250 mg
Vaccinium macrocarponextract (cranberry)
(300:1) (30% proanthocyanidinen) 20 mg

Ingrediënten:
ascorbinezuur, Vaccinium macrocarponextracten, rundergelatine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439513995

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 capsule per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...