Alfa-liponzuur

Goed te combineren met Metabool Support

Voedingssupplement met 100 mg Alfa-liponzuur. Alfa- liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur.

Vetzuur
Gemakkelijk in gebruik
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 23,30
Adviesprijs

€23,30

Dit voedingssupplement bevat 100 mg alfa-liponzuur per capsule. Alfa liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur. Het vetzuur is zowel in vet als in water oplosbaar. Alfa-liponzuur vind je van nature in orgaanvlees zoals de nier, hart en lever. In mindere mate is alfa-liponzuur ook te vinden in erwten, spinazie, broccoli en tomaten. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.


De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, met een maximale dosering van 6 capsules voor een korte periode. Neem de capsules bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. De vulstof in dit supplement is rijstmeel. Alfa-liponzuur is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Gebruik dit voedingssupplement niet rondom de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Productspecificaties
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

alfa-liponzuur 200 mg

Ingrediënten:
rijstmeel, alfa-liponzuur, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439512561

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.De maximale dosering is 6 capsules per dag gedurende een korte periode, tenzij anders wordt geadviseerd. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...