Ubiquinol-50

De gereduceerde vorm van co-enzym Q10

Ubiquinol- 50 is een gereduceerde vorm van co-enzym Q10. Ubiquinol is net als co-enzym Q10 oplosbaar in vet. Ubiquinol-50 kan goed gecombineerd worden met Energie Kuur.

Gereduceerde vorm van co-enzym Q10
Variant van co-enzym Q10
Verpakking
30 mini softgels
Adviesprijs:
€ 29,45
Adviesprijs

€29,45

De gereduceerde vorm van co-enzym Q10

Zoek je een supplement met een gereduceerde vorm van co-enzym Q10? Ubiquinol- 50 is de gereduceerde vorm van co-enzym Q10. Van nature komt deze stof voor in orgaanvlees, gevogelte, vis, noten en groenten als broccoli en spinazie. Soms kan een aanvulling op je dagelijkse gezonde voeding wenselijk zijn, al kan een supplement een gezond voedingspatroon niet vervangen. De gereduceerde vorm van co-enzym Q10 is net als co-enzym Q10 oplosbaar in vet.

De aanbevolen dosering van dit voedingssupplement is 1 mini softgel per dag, Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd 9 die wat vet bevat. Je mag de aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding
Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

co-enzym Q10 (ubiquinol) 50 mg

Ingrediënten:
triglyceriden, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), co-enzym Q10, ascorbyl palmitaat, stabilisator (bijenwas), zonnebloemlecithine, kleurstof (annatto).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439512035

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...